2777
2789
عنوان

اعتیاد بچه به نوشابه

525 بازدید | 12 پست

برادرم کوچیکم ۳ سالشه به نوشابه اعتیاد پیدا کرده یک روز که نوشابه نخوره رفتارش غیرعادی میشه آب میوه یا شیر که جلوش میذاریم اصلا لب نمیزنه حتی با اینکه تشویقش میکنیم ضرر داره برای سلامتیش ولی انگار نه انگار تو گوشش میره راهی هست بشه این عادت بدشو از بین برد ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تونوشابه چیز بدمزه بریزین یه چند وقت.براشم نخرین خب

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ترکش سخته ولی چون بچه هست میشه.بهش لیموناد بدین اول.بعد کم کم گازش رو بگیرین در اخر با شربت ابلیمو جایگزین کنید.دوستم بچش رو اینطوری ترک داد 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

چرا از اول به بچه 3 ساله انقدر نوشابه دادین که عادت کنه

برادر زادهء من 5 سالشه داداشم هنوز نوشابه نمیخره حتی مهمان که دارن دلستر و دوغ میخره

دیگه نخرین نهایتا 1 روز گریه میکنه و یادش میره

همچین نوشتی اعتیاد از نگار اعتیاد به کراک و شیشه اس و قصد داری ببریش کمپ😁

.Pain🔥you made me a believer

تو خونه ی ما فقط دوغ و ماسته روزی نزدیک دو پارچ دوغ میخوریم یا یه بسته ماست،  پسرمم 11ماهشه عاشق ماسته هر چقد بدم میخوره نوشابه چند ماه یبار اونم اتفاقی یا تو مهمونی 

با چیزایی که از نوشابه دیدم آدم خوف میکنه!! 😖

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

عزیزم نوشابه چون قند ش زیاده اعتیاد داره برای بدن. الان یک ماهی طول میکشه تا فراموش کنه. کسانی که زیاد میخورن دیگه علاقه ای به غذاهای سالم و سبزیجات ندارن. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چرا از اول به بچه 3 ساله انقدر نوشابه دادین که عادت کنه برادر زادهء من 5 سالشه داداشم هنوز نوشابه ن ...

به جان خودم مستند شبکه سلامت دیدم اعتیاد به مواد قندی و شکر رو. الان که نخوره علایمش مثل معتاداست. پرخاش. بی حوصلگی. طول میکشه تا عادت کنه به نخوردنش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"