2777
2789
اصلا به این چیزها فکر نکنید. مادر من پنجاه سالگی از دنیا رفت پدرم هم ۴۷ سالگی!توی فامیلمون بچه کوچیک ...

اخه من خاک بر سر چرا خودمو تو هچل انداختم من یه پسر داشتم بچه ام برای چی بود .همش فکر می کردم یکی بر اش بیارم همدمش باشه .بد ترین روز های عمرمه .می ترسم تا آخر عمر مریض بمونم 

عزیزم اولا عمر و زندگی دست خداست کی میدونه چقدر عمر میکنه مثلا من توی سی سالگی مادرم رفت تفاوت سنیم ...

الان اگه خواهر برادر نداشتید چه قدر سخت بود فوت مادر عزیزتون .خدا صبر بده .شما هم تک دختر گل دارید .دیگه نمبپی خواید بچه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زایمان بدی داشتم بارداریم هم افتاد تو خراب شدن دندونام همش درد کشیدم

عزیزم خدا را شکر دیگه تموم شد اگه جای من بودی چه حالی داشتی هرروز میگم کاش هیچ کس حتی دشمنم جای من نباشه 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترتون بزرگه ان شا الله سالیان سال در کنار هم باشید نه من که تو ۳۶ خدا یه دختر بده

یه چیزی بگم خییییلی ناشکری خیلی بابا زن دادش من ۳۶سالش بود بچش دنیا اومد من ۳۱ سالم بود دخترم دنیا اومد بیا صبر و حوصله زن داداشمو ببین صبرو حوصله منو ببین من هرچی اطرافمه الان تو سن۳۵به بالا بچه دوم آوردن بسته دیگه به خودت بیا درسته من خودم الان خیلی افسرده ام ولی شما الکی الکی داری خودتو زجر میدی 

اگه جای من بودی دخترم ۱۶سالشه یکی دیگش ۸سالشه خودم ۳۸سالمه الان سومی باردارم چکار میکردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جوری حال دلمو خوب کنم کم آوردم به خدا

به خودت بیا دختر بسته روزای آخر بارداریتو خوشحال باش یه دختر میخواد گیرت بیاد مرگ و زندگی دست خداست مگه همه اینایی تو سن کم بچه دار شدن نمردن یا اینایی تو سن بالا بچه دار شدن مردن  فکرای بد بریز دور الان دختر خاله من ۳۴سالشه تازه ازدواج کرده میگه فعلا هم بچه نمیخوام اونم بچه اپلش شاید همون ۳۶یا ۳۷دنیا بیاد بسته ما تو فامیلمون یه خانم چند سال بچه دار نشد الان ۴۸سالشه سه تا دختر پشت سر هم داره تازه دختر بزرگش کلاس دومه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه چیزی بگم خییییلی ناشکری خیلی بابا زن دادش من ۳۶سالش بود بچش دنیا اومد من ۳۱ سالم بود دخترم دنیا ا ...

اتفاقا من به شما غبطه می خورم می گم دختر بزرگ خوب داری این سومی هم حمایت می کنن اگر دور از جون اتفاقی بیفته ولی دختر من بی پناه و بی کسه اگه ازدواجم نکنه که دیگه بدتر 

اسی میتونم بپرسم از کی این فکرا اومد سراغت

حدود ماه سوم اومدم نی نی سایت اختلاف سنی حساب کتاب کردم متوجه شدم چه کلاهی سرم رفته با نسل مامانم مقایسه کردم دیگه خل شدم 

اتفاقا من به شما غبطه می خورم می گم دختر بزرگ خوب داری این سومی هم حمایت می کنن اگر دور از جون اتفاق ...

وای تو رو خدا این فکرا ی بد بریز دور انشالله سالهای سال سایت بالا سر بچه هاته 

اسی هفته چند بارداری هستی زابمانت طبیعیه یا سزارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حدود ماه سوم اومدم نی نی سایت اختلاف سنی حساب کتاب کردم متوجه شدم چه کلاهی سرم رفته با نسل مامانم مق ...

بببین نسل مامانا فرق میکرد الان سن ازدواج رفته بالا عزیزم توکل کن به خدا الان همسایه من خودش بارداره مادرش پارسال یه دختر گیرش اومد مادره هم ۴۳سالشه الکی حساس شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی ۳۶ سن بالایی نیست از اون ور حساب کنی بچه تو ۸۰ سالگی ۴۴ ساله است

اگه بچه اولت بزرگ شده از اب و گل دراومده دومی بیار..من تک فرزندی مخالف بودم و مشکلات نازایی داشتم بعد اولی سریع اقدام ب دومی کردم دومی تو ۳۵سالکی اوردم خیلی سختم بود.ولی روز بروز این فشار بیشتر میشد واقعا زندکی برای خودم نکردم.و ی ذره دومی میخاستم خیالم راحت شم.سومی باردارشدم

ای آه از این زندگی...

وای تو رو خدا این فکرا ی بد بریز دور انشالله سالهای سال سایت بالا سر بچه هاته اسی هفته چند بارداری ه ...

هر چی فکر می کنم می بینم اشتباه فکر نمی کنم الان خودم نزدیک ۳۷ تصور اینکه مامانم نباشه خل می شم 

اگه بچه اولت بزرگ شده از اب و گل دراومده دومی بیار..من تک فرزندی مخالف بودم و مشکلات نازایی داشتم بع ...

عزیز دلم خدا خواسته بهت بده مشکل نازایی تون چی بود .منم به مشکل خوردم طول کشید