2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا تک فرزندی بهتره 

همسن هم هستیم یه فرزند هشت ساله دارم و دیگه به بچه فکر نمیکنم.خونه خریدیم ،ماشین داریم مشکل مالی ندارم.اما جامعه ی سالمی نداریم،اقتصادمون بیماره،اعصاب هامون بشدت ضعیفه.بخاطر همین منصرف شدم کلا

یه چیزی بگم خییییلی ناشکری خیلی بابا زن دادش من ۳۶سالش بود بچش دنیا اومد من ۳۱ سالم بود دخترم دنیا ا ...

واقعا بچه دوم بالای ۳۵ .فکر می کنم فقط خودم این طوریم 

آدم می گه بچه تو دنیا یه هم خون پشت و پناه داشته باشه

عزیزم اگه اذیت نمیشی یکی دیگه بیار تک فرزندی هزارتا معایب داره من خودم تک فرزندم واقعا اذیت شدم به فکر آینده بچه هاتون باشین بخصوص این دوره زمونه که واقعا رفت وامدا کم شده و حتی درابنده بچه‌ها با داییی وخاله هم رفت آمد ندارن

[QUOTE=398746568]بیار یه دونه دیگه من در حد دوتا میپذیرم نه بیشتر جونی اگه توانایی مالیت خوبه یه فسق ...

عمر دست خداست عزیزم.خواهرشومن ۱۳سال داشت شوهرم ۱۹ پدر ومادرشونو هردو باهم تو تصادف از دست دادن،مادرش،۴۱،پدرش،۴۳بودن.یکی هم میبینی اختلاف سنی با بچه ش زیاده از اونور تا ۸۵سالگی سالن وسلامت رو سر بچه هاشه

اگه فقط به خاطر سنتی که غیر منطقی هستی من چون بارداری سوم هست افسردم هرروز میگم کاش همون هفته ۶سقط ک ...

ان شاالله خدا کمکت کنه گلم بسلامتی این دوران پشت سر بزاری . امام زمان خودش دستتو بگیره برات صلوات فرستادم💓

نمیدونم اعتقاد داری به امام زمان یانه .. ازشون کمک بخواه ... بگو خدا و امام زمان کمکم  کنید بتونم یار امام زمان تو وجودم پرورش بدم و تربیت و بزرگ کنم .. این دورانو یک هدف بزرگ ببین که براش باید تلاش کنی ... بعد میبینی  اینقدر شیرین میشه دوران بارداریت 🌼

قرآن زیاد بخون اولش سخته ولی کم کم عادت میشه خودت دوست داری هر روز یکم هم شده بخونی موفق باشی گلم 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

استفاده کردی برای شادی روح خواهرم صلوات بفرست💞

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه

شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..

توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه بچه ای میشه که نه میخواد زیاد تلاش کنی برای تربیت نه میخواد زیاد تلاش کنی برای درس و کار یاد گرفتن 😍💪

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....

غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

🟥 چون ❌️🟧❌️🟧❌️ سایت اشکال داره لینک آبی نشد روش نگه دارین بعد بزنین بازکردن

اگه باز نشد من ۵ تاپیک بیشتر ندارم . تاپیک خانم های باردار یا هرکی درآینده.....

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7&postId=32117456

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اصلا و ابدا روی بچه حساب نکن. به هیچ عنوان. اینکه در پیری کمکت کنه بیخوده. خونه ساختن روی آبه. اینکه ...

چرا حساب نکنه،پدر من ۴ساله فوت شده اگه ما بچه ها نبودم به سال بابامم نمیکشید مثل پروانه دورشیم،نمیزاریم آب تو دلش،تکون بخوره،بعد چرخ دنیا میچرخه هر جور با پدر ومادر رفتار کنی بچه هاتم همونجور باهات برخورد میکنن

چرا حساب نکنه،پدر من ۴ساله فوت شده اگه ما بچه ها نبودم به سال بابامم نمیکشید مثل پروانه دورشیم،نمیزا ...

عزیزم ببین وقتی آدم بچه داره خب معلومه که تو فرض ایده آل بهش میرسن اما فرض کن اگه من بچه نداشته باشم تو زندگیم یک جوری عمل میکنم که خودم به داد خودم برسم. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. از طرفی نمیتونی بچه بیاری که کمکت در پیری باشه. یک خرده تامل و دقت میخواد.  

اخه من خاک بر سر چرا خودمو تو هچل انداختم من یه پسر داشتم بچه ام برای چی بود .همش فکر می کردم یکی بر ...

خب خوبه که همدم و یار همدیگه میشن در آینده. این حرفو نزنید قدرشو بدونید. اگر صلتح خدا نبود بچه دار نمیشدید.

مگه مشکل خاصی دارید که اینطوری میگید؟

دوست من به قول خودش کلکسیون درد هست ولی همیشه میگه من چهار تا بچه میخوام که بعدا کمک حال هم باشن.

عزیز دلم خدا خواسته بهت بده مشکل نازایی تون چی بود .منم به مشکل خوردم طول کشید

تنبلی تخمدان پریود نامنظم فولیکول فعال نداشتم اولی با ورزش و دارو باردارشدم.بعد چند ماه بعد ناخواسته باردارشدم سقط کردم. بعد اون چسبندگی لوله گرفتم ک بعد اون درمان کردم دومی باردارشدم.باز بعد دومی هم باردارشدم سقط کردم. دیگه گذشت.من ی مدت ای یو دی داشتم بهم نساخت.دراوردم پریود نمیشدم گفتم دیگه من باردارنمیشم درمان هم نکردم.یکسال پریود نشدم.تا اینکه با این شرایطم بطرز عجیبی باردارشدم

ای آه از این زندگی...

عزیزم ببین وقتی آدم بچه داره خب معلومه که تو فرض ایده آل بهش میرسن اما فرض کن اگه من بچه نداشته باشم ...

نظر من اینه که وقتی شرایط بچه دار شدنو داریم چرا باید از نعمت بچه دارشدن خودمون محروم کنیم،اگر بچه دار نشیم اون قضیه ش جداست

نظر من اینه که وقتی شرایط بچه دار شدنو داریم چرا باید از نعمت بچه دارشدن خودمون محروم کنیم،اگر بچه د ...

ببخشید اصلا دلیلت رو برای بچه دار شدن درک نمیکنم. مثل اینکه بگیم ما چون دندون داریم باید دیگرون رو گاز بگیریم! ببخشید کلا هر چی اصول و آیین زندگی اجتماعی و فلسفه زندگیه که داری زیر پا میگذاری. ببخشید.