2777
2789
عنوان

بچه ها بغض دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 68 پست
عزیزم چ خوب جواب میدی👏👏ولی یکی از کاربرا الان داره بمن میگه اشتباه کردی و حالمو بدتر میکنه بخون با ...

هرکسی نطرشو میده باید با واقعیت کنار بیای خودتو گول نزنی وقتی ادم خبی بوده ردش کردی خانوادت هم تاییدش کردن خب کار اشتباهی کردی اون دوستمون هم ردش کرده و خانوادش گفتن کار خوبی کرده حتما پسره مشکل داشته خودتون گول نزنین دیگه وگرنه میتونم بگم کار خوبی کردی

هرکسی نطرشو میده باید با واقعیت کنار بیای خودتو گول نزنی وقتی ادم خبی بوده ردش کردی خانوادت هم تایید ...

نکنه تو طرف منو میشناختی که اینقدر از خوب بودنش مطمئن حرف میزنی، دیوونه ای چیزی هستی؟؟ 

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چ خوب جواب میدی👏👏ولی یکی از کاربرا الان داره بمن میگه اشتباه کردی و حالمو بدتر میکنه بخون با ...

ببین هزاران نفر مثل خانواده ات یا همین کاربری که میگی 

ممکنه سر راهت قرار بگیرن تو باید روی تصمیمت بایستی

و به‌ خودت بهترین تصمیم گرفتم

ازدواج به هر قیمتی ارزش نداره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

هرکسی نطرشو میده باید با واقعیت کنار بیای خودتو گول نزنی وقتی ادم خبی بوده ردش کردی خانوادت هم تایید ...

بله برای ما خییییلی مهمه با کی ازدواج می کنیم

چون از اول فقط دنبال شوهر نبودیم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ببین هزاران نفر مثل خانواده ات یا همین کاربری که میگی ممکنه سر راهت قرار بگیرن تو باید روی تصمیمت با ...

اینی که اومده تو تاپیک، دقیقاااا از هم چین آدمایی حرف میزنم

اوکی عزیزم متوجهم چی میگین خدا کمکمون کنه از شر افکارای اینجوری

نکنه تو طرف منو میشناختی که اینقدر از خوب بودنش مطمئن حرف میزنی، دیوونه ای چیزی هستی؟؟

ببین یه چیزی بهت بگم همه آدم ها خوبن 

ولی خوب ما با خوب خانواده فرق داره

هر کسی یه معیارهایی داره دلیل نمیشه بگیم این پسر همه چیزش خوبه باید بله بدیم

اینی که اومده تو تاپیک، دقیقاااا از هم چین آدمایی حرف میزنماوکی عزیزم متوجهم چی میگین خدا کمکمون کنه ...

بعد اگر شاغل هستی

برای خودت مسافرت برو و حتما هم پیش مشاوره برو

تا اعتماد به نفست و عزت نفست بیشتر بشه که حرف های دیگران روت اثر نذاره

اگر منظورت با منه خواستگار منم پولدار پسر خوب و همه چی تموم بود

ولی ذره ای اخلاقش و تیپش و قیافش پسند من نبود

ولی خانواده ام شدیدا دوستش دارن

ببین یه چیزی بهت بگم همه آدم ها خوبن ولی خوب ما با خوب خانواده فرق دارههر کسی یه معیارهایی داره دلیل ...

آره من واقعااا تو سن ۲۵ سالگیم خیلی با الانم فرق داشتم، 

اقددددر رویاباف بودم، اگ یه پسر بهم میگفت دوست دارم دیگه

و منم خوشم میومد دیگه فقط با اون رویا بافی میکردم و خاستگارامو رد می کردم، همشم بخاطر اعتماد بنفس پایینم بود و محبت ندیدن از والدین

آره من واقعااا تو سن ۲۵ سالگیم خیلی با الانم فرق داشتم، اقددددر رویاباف بودم، اگ یه پسر بهم میگفت دو ...

ان شالله که بهترینا برات اتفاق میفته❤️

کتاب روانشناسی زیاد بخون

خونوادم تا یادشون میاد میگنمن با شرایط اون سنم، اون تصمیمو گرفتم، ولی اونا با الانم میسنجنوقتی جلوم ...

حالا به هر دلیلی قبول نکردی الآنم میگی کار خوب و درآمد خوب داری خداروشکر کن دیگه زندگی مگه فقط ازدواجه؟؟ اونم با آدمی که قسمت نشده؟؟؟, فراموش کن عزیزم روی خودت و اعتماد بنفست کار کن 

خدایا شکرت♥️♥️♥️
ان شالله که بهترینا برات اتفاق میفته❤️کتاب روانشناسی زیاد بخون

تو بعدش حس پشیمونی اصلا سراغت نیومد؟ یا سراغت اومد ولی اونقدر قوی هستی که در مقابل بقیه روی حرفت میمونی؟ 

ممنون از کمکت عزیزم خداخیرت بده

حالا به هر دلیلی قبول نکردی الآنم میگی کار خوب و درآمد خوب داری خداروشکر کن دیگه زندگی مگه فقط ازدوا ...

درسته عزیزم، چی بگم واقعا

زندگی خیلی سخته، ممنونم