۲۵ سالگیم یه خاستگار از آشناهای دور داشتم بادوسال تفاوت سنی، پسرخوبی بود و خانواده دار، هرچی خونواده گفتن قبول نکردم چون درگیر احساسات لعنتی جوانی بودم و غرورم،الان ۳۱ سالمه ولی به کار مورد علاقم رسیدم و شاغلم، ولی همش تو چشم میکوبن همیشه که فلانی رو قبول نکردی و به حدی رسیدم که از زندگیم لذت نمیبرم و همش فکرم در گیره و بغض دارم😞😞😞
شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
عزیزم چ خوب جواب میدی👏👏ولی یکی از کاربرا الان داره بمن میگه اشتباه کردی و حالمو بدتر میکنه بخون با ...
هرکسی نطرشو میده باید با واقعیت کنار بیای خودتو گول نزنی وقتی ادم خبی بوده ردش کردی خانوادت هم تاییدش کردن خب کار اشتباهی کردی اون دوستمون هم ردش کرده و خانوادش گفتن کار خوبی کرده حتما پسره مشکل داشته خودتون گول نزنین دیگه وگرنه میتونم بگم کار خوبی کردی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خونوادم تا یادشون میاد میگنمن با شرایط اون سنم، اون تصمیمو گرفتم، ولی اونا با الانم میسنجنوقتی جلوم ...
حالا به هر دلیلی قبول نکردی الآنم میگی کار خوب و درآمد خوب داری خداروشکر کن دیگه زندگی مگه فقط ازدواجه؟؟ اونم با آدمی که قسمت نشده؟؟؟, فراموش کن عزیزم روی خودت و اعتماد بنفست کار کن