۲۵ سالگیم یه خاستگار از آشناهای دور داشتم بادوسال تفاوت سنی، پسرخوبی بود و خانواده دار، هرچی خونواده گفتن قبول نکردم چون درگیر احساسات لعنتی جوانی بودم و غرورم،الان ۳۱ سالمه ولی به کار مورد علاقم رسیدم و شاغلم، ولی همش تو چشم میکوبن همیشه که فلانی رو قبول نکردی و به حدی رسیدم که از زندگیم لذت نمیبرم و همش فکرم در گیره و بغض دارم😞😞😞
شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
رد کردنم چنتا دلیل داشت:اول اینکه 25سالگی به ازدواج کمتر فک میکردم و اولویتم کارم بود،دوم اینکه هنوز ...
فکر می کردید شاید یه فرد همه چی تموم تر براتون بیاد ؟ و الان زوده و شاید کیس های بهتری براتون بعدا بیاد
فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
مگه انسان اشتباه کنه کل زندگیشو باید ببازه دیگه؟؟ مگه ما از همه چی آینده باخبریم؟؟؟
عزیزم ببین اشتباه هم کرده باشی خدا خیلی بخشنده تر از این هاست خیلی مهربونه بگو راه درستو نشونم بده و برام مسیر رو بساز بهش توکل کن خدا خودش خیلی قشنگ زندگیتو می چینه عزیزم
سایت ادم و حوا هم مجموعه ی معتبر و خوبی هست
فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست