2777
2789
عنوان

بچه ها بغض دارم

381 بازدید | 68 پست

۲۵ سالگیم یه خاستگار از آشناهای دور داشتم بادوسال تفاوت سنی، پسرخوبی بود و خانواده دار، هرچی خونواده گفتن قبول نکردم چون درگیر احساسات لعنتی جوانی بودم و غرورم،الان ۳۱ سالمه ولی به کار مورد علاقم رسیدم و شاغلم، ولی همش تو چشم میکوبن همیشه که فلانی رو قبول نکردی و به حدی رسیدم که از زندگیم لذت نمیبرم و همش فکرم در گیره و بغض دارم😞😞😞

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

برات حمد خوندم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات حمد خوندم

نظرتونو نمیگین؟ من بخاطر تصمیم اشتباهم باید یه عمر بسوزم؟ 

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

تصمیم اشتباه چرا؟؟ کی گفته اشتباه بوده؟!!! از کجا معلوم قبول میکردی الان راضی بودی؟؟ الان انتخاب های دیگه داری اونموقع تنها راه جدایی بود 

حتما صلاح نبوده عزیزم خدا برای بنده اش بد نمیخاد توکلت به خودش انشالله بهترین ها سرراهت باشه افسوس هیچی هم نخور از زندگی لذت ببر

خدایا شکرت♥️♥️♥️

دلیل رد کردنتون فقط سنتون بوده؟ امادگی ازدواج نداشتید ؟ طرف فرد مناسبی بوده بی دلیل رد کردید ؟ 

خدا جباره عزیزم خدا خیلی بخشنده هست استغفار کنید زیاد و  توکل کنید خدا خیلی مهربونه ان شالله مورد مناسب زندگیتون به زودی قسمتتون بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

الان خواستگار ندارید ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تصمیم اشتباه چرا؟؟ کی گفته اشتباه بوده؟!!! از کجا معلوم قبول میکردی الان راضی بودی؟؟ الان انتخاب های ...

خونوادم تا یادشون میاد میگن

من با شرایط اون سنم، اون تصمیمو گرفتم، ولی اونا با الانم میسنجن

وقتی جلوم میگن حس می کنم زندگیو باختم، دلم می خواد همه چی زودتر تموم بشه، حس بدی پیدا می کنم

ببین من معتقدم ازدواج دست تقدیر و سرنوشته و دست کسی نیس تا خدا نخواد برگی از درخت و انتخابی از دست ن ...

خودم به سرنوشت اعتقاد ندارم، اگ سرنوشت رو خدا تعیین می کرد، الان این همه طلاقی نداشتیم، چون خدا براشون خوب انتخاب می کرد

رها کن غلت یا درست زندگی خودت بوده حق ندارن هی بیان به روت بیارن اصلا بهترین آدم روی کره خاکی دلت خو ...

متاسفانه به این درک و فهم نرسیدن

که با وجود اینکه من پذیرفتم که اشتباه کردم، باز هی به روم میارن تا به جنون عصبی برسم آخرش از حس بد به خودم، 

من یروز بابتش گریه کردم و از خودم خواستم همون ساعت برای اون قضیه حسابی گریه کنم و کلا بزارمش کنار و همین کارو کردم، ولی باز اطرافیان نمیزارن

دلیل رد کردنتون فقط سنتون بوده؟ امادگی ازدواج نداشتید ؟ طرف فرد مناسبی بوده بی دلیل رد کردید ؟ خدا ...

رد کردنم چنتا دلیل داشت:اول اینکه 25سالگی به ازدواج کمتر فک میکردم و اولویتم کارم بود،دوم اینکه هنوز مثل نوجوونا خیال باف بودم و اصلا منطق الانو نداشتم یعنی در حدی بودم که آهنگ میزاشتم و با تصور یه فردی که ازش خوشم میومد گریه می کردم تا این حد هنوز احساسی بودم!!! 

سوم اینکه پسره قبلا خاستگاری یکی از دخترای اقوامشون رفته بود و این باعث حس بد من نصبت بهش میشد، درصورتی که الان فهمیدم اصلا موضوع مهمی نبوده و من بزرگش کرده بودم

کلی بهتون بخوام بگم اصلا آدم الانی که هستم نبودم، پر از احساسات کاذب و رویا باف بودم به شدت

الان خاستگار گاهی وقتا خیلی کم دارم ولی مناسب نیستن، یاجور نمیشه اصلا

تومحیط اجتماعی هم زیاد هستم

متاسفانه به این درک و فهم نرسیدنکه با وجود اینکه من پذیرفتم که اشتباه کردم، باز هی به روم میارن تا ب ...

ببین یه چیزی بهت بگم نمیدونم کمکت کنه یا نه

هر تصمیم بگیری یه سری جنبه مثبت داره یه سر منفی هیچ چیزی مطلق خوب نیست شما الان اون اتفاق تجربه نکردی فقط جنبه های مثبتشو میبینی در صورتی اگر ازدواج میکردی یه مسیری دیگه انتخاب میکردی جنبه های منفی میدیدی

گریه هم نداره من خیلیا دیدم تو سن سی خورده ای یا چهل سالگی ازدواج میکنن شما هنوز فرصت برای ازدواج کردن داری

فقط فکر میکنم خیلی زود رنج با اعتماد به نفس کم باشی حرف دیگران انقدر روت تاثیر میذاره چون خودمم اینجوریم ولی اصلا خوب نیست 

هر کسی که بهت گفت بگو من از تصمیم پشیمون نیستم اگه بازم زمان برگرده عقب دوباره میگم نه دیگه هم به من از این حرفا نزنید