2777
2789
عنوان

بچه ها بغض دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرتونو نمیگین؟ من بخاطر تصمیم اشتباهم باید یه عمر بسوزم؟

دیگه عزیزم گذشته بهتر هست بهش فکر نکنی اصلا فکر کن قسمت هم نبودید از این به بعد تو انتخابت دقت کن البته یک طوری نباشه به خاطر این سرزنشها هر کسی رو انتخاب کنید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ببین یه چیزی بهت بگم نمیدونم کمکت کنه یا نههر تصمیم بگیری یه سری جنبه مثبت داره یه سر منفی هیچ چیزی ...

چقدر درست گفتی، همینو میگم از حالا عزیزم

من بخاطر رفتارای مامانم از بچگی باهام، به شدت اعتماد بنفسم اومد پایین و زود رنج شدم و خودمو کم دونستم، بخاطر همین موضوع ضربه های شدیدی خوردم تا حالا که همش ریشه تو تربیت و برخورد مامانم باهام داشته

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
صلوات فرستادم برات گلم ان شاءالله به زودی ازدواج میکنی و خوشبخت میشی 😍😍😍ناراحت نباش.. بغض مریضی م ...

ممنونم🌹🙏🙏

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اره واقعا اشتباه کردی

چرا؟؟ اون موقع ۲۵ سالم بود و فوق العاده احساسی بودم و با شخصیت الانم قابل مقایسه نبودم اصلا

اره واقعا اشتباه کردی

مگه انسان اشتباه کنه کل زندگیشو باید ببازه دیگه؟؟ مگه ما از همه چی آینده باخبریم؟؟؟ 

دیگه عزیزم گذشته بهتر هست بهش فکر نکنی اصلا فکر کن قسمت هم نبودید از این به بعد تو انتخابت دقت کن ال ...

ممنون عزیزم

چرا؟؟ اون موقع ۲۵ سالم بود و فوق العاده احساسی بودم و با شخصیت الانم قابل مقایسه نبودم اصلا

25سال دیگه بالغ دختره19ساله نیست غرور داشته باشه دیگه شانس هم یبار در خونه ادم میزنه

نمیزارن

منم ۲۹ ساله

یکی از پسرای فامیل خیلی میخواستنم و‌ من ردش کردم

حالا خانواده ام میگن اگر قبولش کرده بودی خوشبخت بودی

منم با خنده میگم نه الان طلاق گرفته بودم چون دوستش

نداشتم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

25سال دیگه بالغ دختره19ساله نیست غرور داشته باشه دیگه شانس هم یبار در خونه ادم میزنه

میدونم نوزده ساله غرور داره، ولی من تو ۲۵ سالگی هنوز اون غرور کاذب رو داشتم و همش رویا بافی میکردم

منم ۲۹ سالهیکی از پسرای فامیل خیلی میخواستنم و‌ من ردش کردمحالا خانواده ام میگن اگر قبولش کرده بودی ...

عزیزم چ خوب جواب میدی👏👏

ولی یکی از کاربرا الان داره بمن میگه اشتباه کردی و حالمو بدتر میکنه بخون بالارو  

ایشالا که خودت مرتکب هیچ اشتباهیی تو زندگیت نمیشی دیگه؟؟ بعد با وجود اینکه بیای بگی من اشتباهمو قبول دارم یکی عین خودت اون لحظه در مقابلت قرار بگیره