در بیشتر خانم ها معمولا شکم یا سینه هست.این پف چشم، کل روز هست یا فقط صبح که از خواب بیدار میشین و ...
مال من نه قبل پریود نبود و بله زمانی که تنبلی تخمدان داشتم و پریود نمیشدم اینجوری بود صورتم زمانی که منظم شدم دیگه ورم رفت ولی الان بازم برگشته اخه شیرینی هم نمیخورم زیاد ولی فشارمم بالاس ینی قرص میخورم ولی دوروز قبل کشیدم۱۲بود نمیدونم شاید یه مشکلی دارم تو بدنم
اگه پریودتون نامنظم شده یا تغییری کرده، زنانولی اگه منظم هست، می تونید به پزشک عمومی مراجعه کنید که ...
نوشته رفتم پیش متخصص تو بدنم التهاب بود شدید و میگفت عفونت هم هست سه ماه اینا پیش دیگه گفت برو بعد سه ماه بیا دیگه این ماه قراره برم ببینم چی میتونه باشم تو بدنم شاید از استرس اونقدر دکتر رفتم عزیزم خستم خودشم ۲۳ سالمه پیر شدم تو مطب ها
من امسال ۳۳ سالم شده ..پریودم ۷ روزه بود الان ۲ روز بیشتر نیس ..ینی دارم یائسه میشم ؟؟😔
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭