2777
2789
عنوان

چرا توی پریودی

424 بازدید | 24 پست

ورم صورت و شکم و خیلی هم چشام ورم داره از چیه استرس هم داشتم دوسه روزه از استرسه یا شمام پریود میشید ورم دارید صورتتون ؟اینم بگم تنبلی تخمدان هم دارم 

من دچار سردرد میشم

چند روزه هرروزش سرم درده🤦🏻‍♀️

مسکن هم نمیخوام زیاد بخورم میترسم ضرر داشته باشه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعی هست. برای اینکه بدن آب را داخل خودش نگه میداره. حتی وزن در دوره پریودی، یکی دو کیلو بالاتر میر ...

عزیزم حتی صورت ؟خیلی منم ترسیدم هی همسرم میگه صورتت چرا ورم داره چشات اینا 

عزیزم حتی صورت ؟خیلی منم ترسیدم هی همسرم میگه صورتت چرا ورم داره چشات اینا

در بیشتر خانم ها معمولا شکم یا سینه هست.

این پف چشم، کل روز  هست یا فقط صبح که از خواب بیدار میشین و بعد کم کم برطرف میشه؟ بعد اینکه همیشه اینطور بوده زمان پریودی ها؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
در بیشتر خانم ها معمولا شکم یا سینه هست.این پف چشم، کل روز هست یا فقط صبح که از خواب بیدار میشین و ...

مال من نه قبل پریود نبود و بله زمانی که تنبلی تخمدان داشتم و پریود نمیشدم اینجوری بود صورتم زمانی که منظم  شدم دیگه ورم رفت ولی الان بازم برگشته اخه شیرینی هم نمیخورم زیاد ولی فشارمم بالاس ینی قرص میخورم ولی  دوروز قبل کشیدم۱۲بود نمیدونم شاید یه مشکلی دارم تو بدنم

مال من نه قبل پریود نبود و بله زمانی که تنبلی تخمدان داشتم و پریود نمیشدم اینجوری بود صورتم زمانی که ...

به نظرم برای اینکه خیالتون راحت بشه به پزشک مراجعه کنید. 

پزشک زنان؟

اگه پریودتون نامنظم شده یا تغییری کرده، زنان

ولی اگه منظم هست، می تونید به پزشک عمومی مراجعه کنید که براتون آزمایش چک آپ بنويسه. 

اگه پریودتون نامنظم شده یا تغییری کرده، زنانولی اگه منظم هست، می تونید به پزشک عمومی مراجعه کنید که ...

نوشته رفتم پیش متخصص تو بدنم التهاب بود شدید و میگفت عفونت هم هست  سه ماه اینا پیش دیگه گفت برو بعد سه ماه بیا دیگه این ماه قراره برم ببینم چی میتونه باشم تو بدنم شاید از استرس اونقدر دکتر رفتم عزیزم خستم خودشم ۲۳ سالمه پیر شدم تو مطب ها

نوشته رفتم پیش متخصص تو بدنم التهاب بود شدید و میگفت عفونت هم هست سه ماه اینا پیش دیگه گفت برو بعد ...

خیلی جوانید... 

مراقب خودتون باشید. استرس به خصوص اگه طولانی بشه، به شدت سیستم ایمنی را ضعیف می کنه. هیچ چیز در دنیا ارزش سلامتی را نداره

دوستان ی سوالی داشتم ..استارتر شرمنده حلال کن 

من امسال ۳۳ سالم شده ..پریودم ۷ روزه بود الان ۲ روز بیشتر نیس ..ینی دارم یائسه میشم ؟؟😔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭