mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5189 عنوان برای گربه خیابونی ی ماهه چی بدم بخوره 250 بازدید | 41 پست از ظهر اومده پیشمون هیچی نخوردهچی بدم بخورهغذای مخصوص گربه ام دادم نخورد ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️ 1404/07/24 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49098 جیگر مرغ بده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49098 یا شیر از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5189 شیر مخصوص گربه شیر پاستوریزه نمیشه؟ ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5189 جیگر مرغ بده بپزم؟ ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5189 راستش نمیدونم شیرمخصوص ندارم ولی پاستوریزه دارممیگم بد نباشه براش ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49098 بپزم؟ خام هم میخوره کوچلو برش بزن بنداز جلوش ببین میخوره اگ خورد بپز از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
sarakhanomhastm عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 8261 شیرمخصوص ندارم ولی پاستوریزه دارممیگم بد نباشه براش آره منم اطلاعی ندارم بزن گوگل یا از هوش مصنوعی بپرس
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5189 خام هم میخوره کوچلو برش بزن بنداز جلوش ببین میخوره اگ خورد بپز ممنون عزیزم اوردمش خونه میخوام نگهشدارم ولی هیچی نمیخوره دستشوییم نرفته ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49098 شیرمخصوص ندارم ولی پاستوریزه دارممیگم بد نباشه براش سرچ کردم براش خوب نیس نوشته توی گوگل برای انسان مناسبه برای حیوانات خوب نیس از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5189 سرچ کردم براش خوب نیس نوشته توی گوگل برای انسان مناسبه برای حیوانات خوب نیس اره منم الان سرچ کردم همینو نوشتممنون عزیزم🌹 ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️