2777
2789
عنوان

برای گربه خیابونی ی ماهه چی بدم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 41 پست
ممنون عزیزم اوردمش خونه میخوام نگهشدارم ولی هیچی نمیخوره دستشوییم نرفته

الهییی 

قدمش خیر باشه انشالله  

زیاد ولی جیگر نده دیدی یواش یواش بزرگ شد ب چیزای دیگ عادت بده 

جیگر ویتامین آ داره  یکدفعه فلج نشه 

حواست باشه فقط جیگر بده تا بزرگتر شه یخورده بعدا تحقیق کن غذای دیگ رو بهش بده

مرغ اینجور چیزا میخورن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه نمیخوای نگه داری خونگیش نکنا گناه داره

بعد جیگر خام هم نیاید بدی مریض میشه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

الهییی قدمش خیر باشه انشالله زیاد ولی جیگر نده دیدی یواش یواش بزرگ شد ب چیزای دیگ عادت بده جیگر ویت ...

مرسی عزیزم سلامت باشی

باشه چشم

ممنون از راهنماییت

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️