2777
2789
عنوان

مرد هول

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 72 پست
نه ببین هول بیشتر با خانوما ارتباط میگیره مزه میریزه اونکه شما میگی میشه اجتماعی قدرت ارتباط ولی هول ...

خب مگه نباید ارتباط با جنس مخالف چهار چوب بیشتری رعایت شه 

این کلا شوخی میکنه با همه 

یا مثلا حرفای عادی رو با خنده میگه

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

خب مگه نباید ارتباط با جنس مخالف چهار چوب بیشتری رعایت شه این کلا شوخی میکنه با همه یا مثلا حرفای عا ...

خوب دیگه سر و گوشش میجنبه تا حدودی میشه گفت هول

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مگه نباید ارتباط با جنس مخالف چهار چوب بیشتری رعایت شه این کلا شوخی میکنه با همه یا مثلا حرفای عا ...

دنبال دلبری و جذابیت هست😁

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خوب دیگه سر و گوشش میجنبه تا حدودی میشه گفت هول

🤝🏼💔

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران...

والا خوشبحالش😂 دلش خوشه 

هول میشه؟

هول میشه؟

شاید تنهاست 

دنبال جلب توجهه

که حداقل یکی بیاد باهاش اوکی بشه 

حالا چه دوستی چه ازدواج

بالاخره مردها باید پیشقدم بشن دیگه

برای دوستی بیاد هوله برای ازدواج بیاد نه اوکیه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شاید تنهاست دنبال جلب توجههکه حداقل یکی بیاد باهاش اوکی بشه حالا چه دوستی چه ازدواجبالاخره مردها بای ...

خب اگه با همه شوخی کنه ک دیگه نمیشه 

اگه دنبال ازدواج باشه باید با یکی خوب باشه 

مگه نه؟

خب اگه با همه شوخی کنه ک دیگه نمیشه اگه دنبال ازدواج باشه باید با یکی خوب باشه مگه نه؟

مردها مثل زنها نیستن زیاد البته بعضیاشون

میان یه تیری تو تاریکی بزنن برن

حالا هر کدوم اوکی شد از ازدواج کنن

خب اگه با همه شوخی کنه ک دیگه نمیشه اگه دنبال ازدواج باشه باید با یکی خوب باشه مگه نه؟

مردها موجودات سطحی هستن ممکنه برن به یه خانم ۲۰ ساله پیام بدن همون پیامو به یه خانم ۳۵ ساله

برای بعضیاشون هیچی مهم نی

فقط از تنهایی دربیان