2777
2789
عنوان

حق با کیه

215 بازدید | 24 پست

مادرم زانوشو عمل کرده منم. سرویس مدرسه ام و درعین حال سه تا بچه دارم صبح و ظهر و عصر گیرم بعد خواهرم دوتا خواهر و سه تا برادریم یکیشون سربازه یکیشون دانشجو راه دوره خواهرم می‌ره کمک یکی دو روز هم برد خونه ی خودش منم هراز گاهی میرسم میرم کمک ولی شوهرم میگه حق نداری بری تو خونه ی دعوای دیگه بچه هام دیونه شدن از دستش بی دلیل میگه حق نداری بری از یه طرفم خواهرم زنگ میزنه طعنه میزند خوب اومدی کمک بیا برو فلان کار کن امروز نوبت توئه منم روم نمیشه بگم شوهرم که پسر داییمه نمیزاره بیام دیوونه شدم بخدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چکار کنم شوهرم دیونم کرده بخدا میگه نرو حق نداری بری اگه بری بهت خیانت میکنم وقتی میرم وکیلم یه سری ...

چه حرفااااا

عجب آدمیه ها

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

تازه شوهرت پسر داییته نمیزاره بری خونه مادرت!؟بدم میاد از این شوهرا که تازه سر از تخم درمیارن برای ر ...

طبق تجربه ی ۳۵سالم عروس وداماد غریبه بیشتر هوا واحترام خانواده ی همسر رو داره 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

چکار کنم شوهرم دیونم کرده بخدا میگه نرو حق نداری بری اگه بری بهت خیانت میکنم وقتی میرم ومیام یه سری ...

مطمئن باش بریُ نری این خیانتشو میکنه ولی بهت میگه که در جریان باشی که یه وقت متوجه خیانتش شدی یعنی تقصیر خودت بوده

چه شوهر عنی داری