چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اره توروخدا حتما دکتر خوب برو من دوبار تو زندگیم خریت کردم برا کار زیبایی حالا اسم نمیبرم چیکاررفتم ...
این دکتر خوب همه از تهرانم میان اینجا عمل کنند باید ببینم پولم میرسه یا نه 😂 اول خاستم بینی عمل کنم بعد گفتم ولش اول فک بینیمم زیاد حاد نیست میشه فعلا سر کرد باهاش
🥲عهمن حالا برعکس تو میخوام برم بینیو عمل کنم اخه هزینه بینی خیلی کمتره فکه میگم بعدن میرم سراغ فک
واااعی دختر ی دکتر عالی تو شهرمون پیدا کردم !! میگ هزینه فک ۳۵ و هم دولتی هم خصوصی عمل می کنه ! ک دیگ نهایت هرچیم بشه زیر پنجاه میشه حالا دقیق میپرسم خیلی خشحاااالممممممممممممم دکترشم متخصصه کلی نمونه کار دارهه
واااعی دختر ی دکتر عالی تو شهرمون پیدا کردم !! میگ هزینه فک ۳۵ و هم دولتی هم خصوصی عمل می کنه ! ک دی ...
مطمعن باش این دکترنیست من خیلیهادیدم اینجوری عمل کردن حراجی فک حساب شده هستش اول بایددکترخب بری بعدباید مختصص اردتونسی بری بایدمتخصص باشه نه هردکتری بعد دندونات حاضرشدبری جراحی فک الکی نروعمل نکن حراجی فک شوخی نیست بدترمیشه فکت