2789

من والا ی دکتر ابریشم زاده رو میشناختم 

قبل از عید فکی ۴۰ تومن بود هزینش

الان زدم زدم شده هر فک ۱۰۰ 

و اینکه اصفهانه 

ولی خب تعریفشو اینا شنیدم من

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

من والا ی دکتر ابریشم زاده رو میشناختم قبل از عید فکی ۴۰ تومن بود هزینشالان زدم زدم شده هر فک ۱۰۰ و ...

اره اینجام بیمارستان خصوصی ۱۰۰

خصوصیه اون؟

عزیزم الان قیمت پلاتین حدا باید بدیم یا نه ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره اینجام بیمارستان خصوصی ۱۰۰خصوصیه اون؟عزیزم الان قیمت پلاتین حدا باید بدیم یا نه ؟

🥲اینارو نمیدونم 

من خیلی جدی پیگیرش نبودم حقیقتا 

با اینکه خیلی نیاز دارم 

ولی هزینش زیاده برام

تو در چه حدی

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

🥲اینارو نمیدونم من خیلی جدی پیگیرش نبودم حقیقتا با اینکه خیلی نیاز دارم ولی هزینش زیاده برامتو در چ ...

ببین  من چهارشنبه همین هفته میپرسم بهت میگم 

من یکم فک پایینم جلوعه چونمو عقب برده زیاد حاد نیس ولی برای زیبایی خوبه دکترای ارزونم هستن من یکم وسواسیم باید برم پیش دکتر خوب 

ببین من چهارشنبه همین هفته میپرسم بهت میگم من یکم فک پایینم جلوعه چونمو عقب برده زیاد حاد نیس ولی ب ...

اره توروخدا حتما دکتر خوب برو 

من دوبار تو زندگیم خریت کردم برا کار زیبایی حالا اسم نمیبرم چیکار

رفتم جاهای چرتو پرت

عین چی پشیمونم 

حالا باید ده برابر هزینه کنم تا اون گند ها درست شه

اره توروخدا حتما دکتر خوب برو من دوبار تو زندگیم خریت کردم برا کار زیبایی حالا اسم نمیبرم چیکاررفتم ...

این دکتر خوب همه از تهرانم میان اینجا عمل کنند باید ببینم پولم میرسه یا نه 😂 اول خاستم بینی عمل کنم بعد گفتم ولش اول فک بینیمم زیاد حاد نیست میشه فعلا سر کرد باهاش

این دکتر خوب همه از تهرانم میان اینجا عمل کنند باید ببینم پولم میرسه یا نه 😂 اول خاستم بینی عمل کنم ...

🥲عه

من حالا برعکس تو میخوام برم بینیو عمل کنم 

اخه هزینه بینی خیلی کمتره فکه 

میگم بعدن میرم سراغ فک

🥲عهمن حالا برعکس تو میخوام برم بینیو عمل کنم اخه هزینه بینی خیلی کمتره فکه میگم بعدن میرم سراغ فک

واااعی دختر ی دکتر عالی تو شهرمون پیدا کردم !! میگ هزینه فک ۳۵ و هم دولتی هم خصوصی عمل می کنه ! ک دیگ نهایت هرچیم بشه زیر پنجاه میشه حالا دقیق میپرسم خیلی خشحاااالممممممممممممم دکترشم متخصصه کلی نمونه کار دارهه

واااعی دختر ی دکتر عالی تو شهرمون پیدا کردم !! میگ هزینه فک ۳۵ و هم دولتی هم خصوصی عمل می کنه ! ک دی ...

جدی میگی توروخدا🥲منو بی خبر نزار لطفا 

اگه مطمعن شدی که واقعیه 

سمنان یعنی درسته؟

اسمش چیه

فریتادم عکس پیجشو برو ببین پیام بده

مرسی

هنوز نیومده 

ولی واقعا اگرم کارش خوب باشه عالیه 

این دکتر خوب همه از تهرانم میان اینجا عمل کنند باید ببینم پولم میرسه یا نه 😂 اول خاستم بینی عمل کنم ...

عمل فک اول بایداردتونسی باشین تایک سال بعدعمل میکنن اگه دکترخب میخوای وقیتماش ازهمه دکترای تهران بهتره وکهرشم عالیه دکترهومن هوشنگی هم بااخلاق وخداشناس وبهترین دکترجراحی فک هستش

اگه فکت مشکل داره اول بایدفک عمل کنی فکت بیادسرجاش بخوابه بعدبینی چون ببینی فایده نداره فکت سرجاش نباشه

واااعی دختر ی دکتر عالی تو شهرمون پیدا کردم !! میگ هزینه فک ۳۵ و هم دولتی هم خصوصی عمل می کنه ! ک دی ...

مطمعن باش این دکترنیست من خیلیهادیدم اینجوری عمل کردن حراجی فک حساب شده هستش اول بایددکترخب بری بعدباید مختصص اردتونسی بری بایدمتخصص باشه نه هردکتری بعد دندونات حاضرشدبری جراحی فک الکی نروعمل نکن حراجی فک شوخی نیست بدترمیشه فکت