من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مطمعن باش این دکترنیست من خیلیهادیدم اینجوری عمل کردن حراجی فک حساب شده هستش اول بایددکترخب بری بعدب ...
عزیزم ینی چی ک دکتر نیست ایشون متخصصن و اینک طرف قرارداد هم خصوصی هم دولتی عمل میکنن متخصصن و فارغ شده از دانشگاه شهید بهشتی تهرانن و کلی نمونه کار دارن درضمن من ارتو دنسیم تموم شده و خود دکترم پیشنهاد داده
مطمعن باش این دکترنیست من خیلیهادیدم اینجوری عمل کردن حراجی فک حساب شده هستش اول بایددکترخب بری بعدب ...
بعدشم ما شهرستانیم و تهران نیستیم حتی تهران من ی دکتر پیدا کردم با صد هزار فالور و بیمارستان خصوصی هشتاد عمل می کرد شرایط تهران ندارم و شهرمون دکتر خوب زیاد داره
بعدشم ما شهرستانیم و تهران نیستیم حتی تهران من ی دکتر پیدا کردم با صد هزار فالور و بیمارستان خصوصی ه ...
اره دکتراهستن بخاطرمردم هزینه دولتی عمل میکنن وخیلی هم دکترای خوب وکاربلدن قبول دارم اماشمایه عمربااین فک زندگی کردی که اصلاازش راضی نیستی الان میخوای تعقیرکنی خب شی بایدانتخاب دکترخب باشه بدترنشه فکت شوخی که نیست من بخاطرخودتون گفتم وگرنه برامن فرق نمیکنه من خودم کلی بدبخای سختی قرض گرفتم تابتونم عمل کنم خداروشکرالان بهترین فک چونه ودارم راضی ایشالله به بهترین خواستهاش برسه اونی که کمکم کرد تابتونم عمل کنم