2777
2789
عنوان

عمل فک جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 54 پست
🥲عهمن حالا برعکس تو میخوام برم بینیو عمل کنم اخه هزینه بینی خیلی کمتره فکه میگم بعدن میرم سراغ فک

ن اول فکت توبایدعمل کنی فکت بشینه سرجاش ضاویع صورتت مشخص شه کامل بعدببینی توعمل فکم بایددکترخب باشه نه هر دکتری

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن اول فکت توبایدعمل کنی فکت بشینه سرجاش ضاویع صورتت مشخص شه کامل بعدببینی توعمل فکم بایددکترخب باشه ...

اره راست میگی

به این توجه نکرده یودم 

میخواستم برم ژل بزنم 

بعد باز گفتم نه خب موقع عمل بینی نسبت ب فرمی ک الان ساختم عمل میکنه طرف 

و هیچی ب هیچی

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

مطمعن باش این دکترنیست من خیلیهادیدم اینجوری عمل کردن حراجی فک حساب شده هستش اول بایددکترخب بری بعدب ...

عزیزم ینی چی ک دکتر نیست ایشون متخصصن و اینک طرف قرارداد هم خصوصی هم دولتی عمل میکنن متخصصن و فارغ شده از دانشگاه شهید بهشتی تهرانن و کلی نمونه کار دارن درضمن من ارتو دنسیم تموم شده و خود دکترم پیشنهاد داده

مطمعن باش این دکترنیست من خیلیهادیدم اینجوری عمل کردن حراجی فک حساب شده هستش اول بایددکترخب بری بعدب ...

بعدشم ما شهرستانیم و تهران نیستیم حتی تهران من ی دکتر پیدا کردم با صد هزار فالور و بیمارستان خصوصی هشتاد عمل می کرد شرایط تهران ندارم و شهرمون دکتر خوب زیاد داره 

اینا ک میگن فک ۱۶۰ شیشه زدن

اره راست میگیبه این توجه نکرده یودم میخواستم برم ژل بزنم بعد باز گفتم نه خب موقع عمل بینی نسبت ب فرم ...

دیدی عزیزم؟

بعد این هزینه دستمزد دکتره هزینه بیمارستان جداعه نمیدونم چقد میش

دیدی عزیزم؟بعد این هزینه دستمزد دکتره هزینه بیمارستان جداعه نمیدونم چقد میش

والا الان اینستا ندارم برم ببینم 

اسکرین گرفتم بعد برم نگاه کنم 

احتمالا هزینه کیلینک ۲۰ تومنی باشه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

والا الان اینستا ندارم برم ببینم اسکرین گرفتم بعد برم نگاه کنم احتمالا هزینه کیلینک ۲۰ تومنی باشه

جیگر الان دکتر گفت فقط ۳۵ میشه و هزینه بیمارستان بیمه کامل پرداخت میکنه 😱 

بعدشم ما شهرستانیم و تهران نیستیم حتی تهران من ی دکتر پیدا کردم با صد هزار فالور و بیمارستان خصوصی ه ...

اره دکتراهستن بخاطرمردم هزینه دولتی عمل میکنن وخیلی هم دکترای خوب وکاربلدن قبول دارم اماشمایه عمربااین فک زندگی کردی که اصلاازش راضی نیستی الان میخوای تعقیرکنی خب شی بایدانتخاب دکترخب باشه بدترنشه فکت شوخی که نیست من بخاطرخودتون گفتم وگرنه برامن فرق نمیکنه من خودم کلی بدبخای سختی قرض گرفتم تابتونم عمل کنم خداروشکرالان بهترین فک چونه ودارم راضی ایشالله به بهترین خواستهاش برسه اونی که کمکم کرد تابتونم عمل کنم

اره دکتراهستن بخاطرمردم هزینه دولتی عمل میکنن وخیلی هم دکترای خوب وکاربلدن قبول دارم اماشمایه عمرباا ...

اره دقبقا همین ژوره منم خودم حساسم ولی اونی ک تو شهرمونه گرون میگیره چون خصوصی عمل می کنه 🙁 کسایی ک رفتن هم راضی بودن ینی نمیشه اعتماد کرد؟

اره دقبقا همین ژوره منم خودم حساسم ولی اونی ک تو شهرمونه گرون میگیره چون خصوصی عمل می کنه 🙁 کسایی ک ...

من باشم نمیرم چون واقعااین عملی نیست  بخوای بری زیردست کسب که اصلاکارش معلوم نیست بعدش شمااردتونسی برداشتی چطورعمل میکنی بایداردتونسی داشته باشی قلاب جراجی داشته باشی بعدش تاچندماه کش ببندی اخه عمل فک بدون اردوتونسی نمیشه