2777
2789
عنوان

شده تو دانشگاه براتون پیش بیاد

54 بازدید | 4 پست

خیلی خلاصه میگم البته اگه زیاد نشه

بچه ها من الان ترم آخر حقوقم یادمه ترم اول ک بودم همه همکلاسی ها کم کم میومدن تا آشنا میشدن با هم بعد ی پسری اومد البته اون چون یکم دیر تر ثبت نام کرد افتاد با بچه های دیگه بعضی درساشو بعد بعد چهره پسره رو دیدم گفتم خدایا اینو کجا دیدم چرا اشناس خیلی اتفاقی و تصادفی همینطوری واسه سرگرمی داشتم اینستا گردی میکردم یهو پیج اینو پسره برام بالا اومد فهمیدم ک قبلا فالوش داشتم اونم منو فالو داشت . بعد بازم شک داشتم شاید چهرش شبیه باشه بعد اسم ها رو ک سرکلاس میگفتن من از اونجا دیگه مطمئن شدم خودشه

من تازه پا گذاشتم تو 24 سالگی اون حدود 26 داره یادمه تازه ترم اول ک بودم نمیدونم حس دختر بودنم شیطونیم گل کرد وقتی اون پسره رو دیدم میخواستم خلاصه ی نخ هایی بدم اما اون قیافه مغرور داشت میخواستم راه بره دستاشو عین ورزشکارا باز میکرد راه می‌رفت  .کلا هم آدم عضله ایی هست . بعد سیس عقاب می‌گرفت .

تو گمرک کار می‌کنه و تو بادیگارد ایناس قد و هیکلش اوکیه چهرشم خوبه چند روزه هی با رفیقم متاهله در مورد من صحبت می‌کنه رفیقم میگه این خیلی از تو تعریف می‌کنه ببین کی میاد بهت پیشنهاد بده  اما بچه ها. ولی نمیدونم چرا از شخصیتش حس خوبی نمی‌گیرم چهرش شبیه ساسی مانکنه چیز بدی ازش تو دانشگاه ندیدم مسلما همه تو دانشگاه محترمانه رفتار میکنن ‌‌ اما نصف فالوراش همه دخترن . رستورانهای باکلاس می‌ره تو جمع رفیقا استوری میگیرن تو خونه هستن شبیه پارتی ماننده .

شما باشید دیدتون نسبت به این سبک آدما چطوریه 

دیدم زیاد خوب نیست

منم دقیقا همین شکلی ام درسته ترم اول بودم شاید هیجان ترم اولی بودن یا شیطونیای دخترونم اون موقع گل کرد در موردش اینم بگم بهت کشته مردش نیستما فقط یک تایمی تو فازش بودم بعد نظرم تغییر کرد یعنی بود نبودش اهمیت نداره برام همین 

الان من اینا رو کار ندارم بعد ک دیگه اهمیت ندادم بهش الان م ترم آخریم تازه اون داره نخ میده . اما الان من ی اون فک نمیکنم چون مدل و شخصیتی ک اون هست تایپ من نیس من افراد سن پخته خوشم میاد عاقل و فهمیده و باشخصیت . تیپ و ظاهر معمولی و بامزه طور پول هم متوسط در حدی که بشه زندگی خوبی ساخت . 

اما این پسره کاراش شبیه این پسرای شاخای اینستاییه 

کافه های باکلاس نصف فالوور دختر دورهمی های خانگی 

یادمه آبجی بزرگم همیشه می‌گفت آدم وقتی یه آدمی رو به چشم میبینه دوزاریش میوفته و آقا این آدم . شخص درستی یا نه .یا ارزش داره یا نه می‌گفت تو پنجاه درصد قضیه رو با چشم و دیدن میتونی بفهمی .

یاد همین افتادم حکایت همینه . 

حالا شده برای شمام همین چیزا پیش بیاد 

راهنمایی میکنی لطفاً. چون خودم به ی همچین دیدگاهی رسیدم 

آدم راهنمایی هم بگیره بد نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همین شکلی ام درسته ترم اول بودم شاید هیجان ترم اولی بودن یا شیطونیای دخترونم اون موقع گل ک ...

واقعیتش من خودمم آدم با تجربه ای نیستم ولی کلا خیلی دختر پسرا بدون هدف وارد رابطه میشن صرفا برای خوشگذرونی ، این پسر حتی یه پیشنهاد ساده هم بهت نداده پس خیلی نمیشه روش جدی فکر کرد ، اگه قرار به جلو اومدن باشه اون باید بیاد جلو و حرفش رو بزنه نه تو 

واقعیتش من خودمم آدم با تجربه ای نیستم ولی کلا خیلی دختر پسرا بدون هدف وارد رابطه میشن صرفا برای خوش ...

چون رفتارهایی ک ازش میبینم مشخصه میخواد نخ بده متوجه شدم اینو دیگه هر. دختری می‌فهمه . اما این پسر رو شخصیت درستی نمی‌بینم بنده قضاوت هم نمیکنم ولی ب دید من خوب نیومد چیزی میبینم یا چیزایی ک برات تعریف کردم