2777
2789
عنوان

عقدم خیلی دلم برا شوهرم تنگ میشه

484 بازدید | 21 پست

فکر کنم اونم همینجور، ما رسم نداریم خونه هم بریم و بمونیم و این داستانا که تو عقد خیلیا دارن من خودم هم خوشم نمیاد. فقط میریم بیرون، 

شاید براتون مسخره به نظر بیاد اما ما بعد عقدمون رفتیم سفر و بعد اینکه چند شب کنارش خوابیدم انگار بد عادت شدم. شبا دلم خیلییی تنگ میشه براش اصلا بحث موضوعات جنسی نیستا. همینقدر که کنارم باشه رو میگم. 

و این داره اذیتم میکنه. راهکاری هست خانوما؟ 

تحمل

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم همینم منم عقدم الان دلم پر میکشه براش😔

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بنظرم هرچقد‌ خودتو ریلکس نشون بدی بهتره

مردا از خانمای خیلی وابسته خوششون نمیاد...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

میفهمم چی میگی منم نامزدم حالا ک تو عقدی جایگاهت محکم تره 

ولی پیشش نخواب 

میدونم به هم دست نمیزنین 

ولی نخواب پیشش بزار زودتر عروسی بگیرین برین سر خونه زندگیتون خونه شوهرت آمادست؟