2777
2789

من یه پسره هس که ازش خوشم میاد و طرف مقابلم از من خوشش میاد اومد سمتم کلی باهام حرف زد وشمارمو گرفت بهم توجه میکنه اونوقت دوستم تا وقتی که نیومده بود جلو پسره مدام میگف تو خیالبافی نکن این علاقه نداره بهت ومیز تو ذوقم همش😐 بعد خودش از ی نفر خوشش میاد طرف هیچ اشاره ایی به اینکه وارد رابطه بشن نمیکنه وکاملا رفاقتی رفتار میکنه اما من دلش ورشکسته هی هولش دادم سمتش تا اینکه دیدم من چه خلم وقتی اون دل منو میشکست ودروغ میگف الکی حال منو بد کنه من چرا چیزی نگم منم تو روش گفتم اون اگه تورو بخواد ی کاری میکنه ی تلاشی میکنه انقدر خودت واذیت نکن بعد جالبیش ابنه میگه نه اون میخاد اما نمیتونه بگه سخته براش😑😂 منم روراست گفتم هیچم سخت نیست یه پسر دختریو بخواد براش هرکاری میکنه و اینکه نارحت شد از صداش فهمیدم گفت اوکی من برم یخابم خدافظی کرد الان جالبیش اینه پیش خودش فکر کنه من حسودی میکنم🤣🤣کلا نمیخاد واقعیت وقبول کنه حقش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباس با هر کس مثل خودش باید باشی اون خواست من دلسرد شم از شخص مورد علاقم

هر جور میلته ولی اینو بدون که ذات هر شخصی هست که بهش اجازه میده تا کجا تلافی کنه پس سعی کن مطابق با حس درونی خودت پیش بری نه رفتار بقیه چون یه جا قطعا ذات خوبت کم میاره