2777
2789
عنوان

به چه امیدی زندگی می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 89 پست
موافقم باهات حرف دلم رو میزنی ولی وقتی سر پا باشی به خاطر ایستادگی و سر خم نکردنت تو نخت میمونن هیچو ...

آفرین به تو دختر فهمیده

دقیقا،من چندتا رفاقت صمیمی!(ببخش ر ... دم تو اون صمیمیت)رو بخاطر حسادت دوستام از دست دادم چون لو میرفتن که چقدر حسادت منو میکنن که خوش بحاااال فلانی باباش بهش میرسه،شوهرش فلانه خونواده شوهرش بیسار

حالا خیلی از مشکلات خونوادگیم با خونواده خودمو میدونستنا،جای اینکه بگن بابا این خیلی اذیت بوده حقش بوده چنین ارامشی،اصلا حق انتخاب داشته این همسر و خونواده رو انتخاب کرده،خدایی هم در حد خودم ظاهری و قد و هیکلی و خوش پوشی اوکی بودم تحصیلات داشتم و شاغل بودم و از خیلی از دوستان سرتر ولی بارها دیدم همونا که بخاطر ترحم و دلسوزیم خودمو همترازشون میکنم جا داشته باشه با تیشه به ریشه ام میزنن حذفشون کردم و تماااام،

فکر میکردم اگه خوشی رو میبینن یا میشنون ازم باید ناخوشی های قبل رو هم بگم که یادشون باشه سختی هم بوده دیدم نه گفتم گور باباتون فکر کنین همیشه خوشم و دور از جونت بترکین 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آفرین به تو دختر فهمیدهدقیقا،من چندتا رفاقت صمیمی!(ببخش ر ... دم تو اون صمیمیت)رو بخاطر حسادت دوستام ...

متوجهم خیلی دنیای کثیفیه 

دیگه کسی صداقت رو قدر نمیدونه همه سیاست حقشونه چون میخوان صادق باشی تا سوارت بشن ولی وقتی سیاست داری درسته می‌فهمن ولی خوبیش اینه خودتو از دست نمیدی ارزشت حفظ میشه 

متوجهم خیلی دنیای کثیفیه دیگه کسی صداقت رو قدر نمیدونه همه سیاست حقشونه چون میخوان صادق باشی تا سوار ...

دقیقا همینه که گفتی

بیهیال مسی که مشکلی از ادم رو نمیتونه حل کنه چرا بدونن،من هنوز یوقتایی یه چیزایی میگم ولی نه اندازه قبل،چون میدونم الان رفاقت ها مثه قبلنا نیست امثرا از مشکل داشتن بقیه ذوق میکنن که اره فقط خودمون مشکل نداریم،من بارداریم تو‌کرونا و بخاطر سختگیری و ترس شدیدم تنهایی گذشت زمان نوزادداری همسرم هیلی حمایت کرد البته وظیفش بود پسرمون بچه مشترکمون بود ولی تو به گروه ۴ ۵نفره واتس از دوستان دوران یونی دونفر جدا یه گروه جدا زدن به غیبت و حسادت که شوهرش چه گاوه(جد و ابادشون خودشونو گفتن البته)مستقیم بعد از اداره میاد خونه به پوشک عوض کردن و کمک به فلانی،اینم حسابی خودشو لوس مرده انگار شازدست!!!فکر کن خواست خدا اشتباهی یه دوست دیگمون که بامعرفته رو بردن اونجا این زبله فقط خوند کلا از هردوجا لفت داد گفت فلانی اینحور اینجور اینور چندروزه باهات موذی شدن و متلک میگن چون اونور برنامه گرفتن🤣🤣 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

برای منم دعا میکنی؟ نه واقعی‌ها نه از سر عادت یه چی گفته باشم و جواب بخوام برام دعا میکنی؟

برات دعا کردم عزیزم، انشاالله که هیچ وقت امیدت نا امید نشه، انشاالله هرمشکلی که داری خدا برات حل کنه. 

حتما آدم خوبی هستی مطمئنم شما که نزدیکی و دلت پاکه فقط میتونم بگم التماس دعا💚🤲

عزیزم خودت خوبی چشم گلم قابل باشم حتما

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چی بهتر از این من خیلی ساله میخوام برم ولی نمیشه و قهر کرده بودم ولی حالا که چند نفر تو تاپیک اسم ام ...

حتما عزیزم به یادتون هستم ان شاءالله شاد باشید و سلامت 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️