2777
2789
عنوان

به چه امیدی زندگی می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 89 پست
به مو بارها رسید ولی خدا خیلی بزرگ نذاشت پاره بشه فقط یکیش میگم بقیه اش ببخشید نمیتونم بگم یکیش اینک ...

چه خوبه که خدا دوستت داره و حسش میکنی من با تمام وجودم معتقدم اگر خدایی باشه از من خیلی وقته رو گردونده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل رو هممون داریم ولی با فک کردن بهش چیزی حل نمیشه فقط خودمون رو شکسته میکنیم درست میشه به امید خد ...

اخه یکی دوتا نیست ....ناشکر نیستم بدتر از اینا هم میتونه باشه ...ولی تحملم تموم شده هر کاری کردم حتی یکیشون حل نمیشه 

یه دختر دارم تا نداره
هی دخترررر بفهمن هم چی میخوان بکنن؟نهایت کمی همدردی و بعد اینکه بی تعارف اکثر آدما دنبال نقطه ضعف آد ...

موافقم باهات حرف دلم رو میزنی ولی وقتی سر پا باشی به خاطر ایستادگی و سر خم نکردنت تو نخت میمونن هیچوقت بروز نمیدم 

هرکی به جای من بود یک لحظه نمیتونست دوام بیاره خییییییلی تو عذابم اما فقط به این امید که مادرم خودمو ...

مادر مادر😔 نتونستم باعث افتخارش شم نشد دلشو شاد کنم این بدتر ناامیدم میکنه من فقط بار اضافی بودم 

درسته واقعا بله مشهد هستم

چی بهتر از این 

من خیلی ساله میخوام برم ولی نمیشه و قهر کرده بودم 

ولی حالا که چند نفر تو تاپیک اسم امام رضا رو آوردن ته دلم کشید این خواهشو کنم شما که نزدیک حرم هستین لطفا برام دعا کنید خواهش می‌کنم فراموش نکنید 

چه خوبه که خدا دوستت داره و حسش میکنی من با تمام وجودم معتقدم اگر خدایی باشه از من خیلی وقته رو گردو ...

نه عزیزم خدا همه بنده هاش دوست داره نا امید نباش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜