2777
2789
عنوان

به چه امیدی زندگی می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 89 پست
رد پای خدا رو کجا دیدی؟

قبلا خیلی رفیق تر بودیم بدون اغراق میگم روزای خیلی خوبی رو گذروندم(خونواده خوب،پول فراوون،رفاه،اعتبار و خیلی چیزای دیگه که الان بعضیاشو ندارم مثل پول زیاد) ولی الان یکم ترس دارم و حس میکنم ازش دور شدم ولی عاشقشم میدونم حواسش بهم هست ولی شاید الان وقت امتحانه 

منم به پاس روزای خوبم نمیخوام ناشکری کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میریزم تو خودم هیچکس نمی‌فهمه درست مثل منی وقتی غم از حدی بگذره آدمو لال میکنه چون کاری از دست آ ...

هی دخترررر بفهمن هم چی میخوان بکنن؟نهایت کمی همدردی و بعد اینکه بی تعارف اکثر آدما دنبال نقطه ضعف آدمن برای روز مبادا !

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

اصلا خوب نیست وتوصیه نمیکنم... ولی به شدت ارومم میکنه اخرین بار دوسال پیش دونخ من کشیدم اونم چون داش ...

اولین بار که کشیدم واقعا حسی جز ویرانگری نداشتم ولش کن دختر جاش من یه دل سیر تخمه میخورم یهو به خودم میام میبینم یه گونی پوست تخمه ریختم نمیدونم بخندم یا گریه کنم 

نمیدونم، گفتم که آدم مومنی نیستم نه نماز میخونم نه روزه میگیرم و نه وقتی که حالم خوب باشه یاد خدا می ...

برای منم دعا میکنی؟ نه واقعی‌ها نه از سر عادت یه چی گفته باشم و جواب بخوام 

برام دعا میکنی؟ 

ای خدا 😭😭واقعا بعضیا زیادی مشکل داریم، حقمون نیست..

مشکل رو هممون داریم ولی با فک کردن بهش چیزی حل نمیشه فقط خودمون رو شکسته میکنیم

درست میشه به امید خدا

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

امید در هر دوران از زندگی آدم فرق می کنههر کی میگه امید ندارم دروغ میگهفقط مرده امید نداره

خیلیامون خیلی وقته مردیم بیخود سر پاییم چون قطع شریان‌های حیاتیمون دست خودمون نیست اگرچه معتقدم زندگی در نوسانه و بالا و پایین داره دیروز خوشحال امروز ناراحت و روز دیگه بازم خوشحالی در پیشه اما منتهی‌الیه تمام اینا تو وجود خیلیامون ناامیدی و زندگی از سر ناچاریه

اگر تو کشورمون شرایط اُتانازی بود حتما داوطلبانه به زندگیم خاتمه میدادم چون همه‌ی آرزوهامو از دست دادم و الآن هیچ آرزویی ندارم 

فقط به فقط باید برم حرم تمام رضا اونجا تمام غر هامو بهش میزنم و خالی میشم و برمیگردم وجود دخترم منو ...

مادرا خودشون امید یه خونه هستن عزیزم 

مشهد ساکنید؟