2777
2789

من یک رفیقی داشتم واسه دوران مدرسه از شدت لاغری و استخوان بودنش هر صفتی بگم کمه طوری استخوان فکش  و رگ هاش معلوم بود س..ینه و با....سن کاملا تخت خالص در حدی شلوار هاشو کوک میزد .از اونایی ک نکران بودی هر لحظه باد اینو ببره .بازوش اندازه مچ دست بود 

بعد مدرسه که تمام شد سه چهار سال دیدمش تو خیابون از دور اون منو ندید بیرون بودم بعد یهو دیدم این آدم شده کلا یکی دیگه 

چجوری یکی می‌تونه به این شدت تغییر کنه قشنگ پر شده هم صورت هم بدن . یه تغییر خیلی عجیبی کرده 

خیلی دوست دارم بدونم که چی شد که این همه تغییر کرده چی خورده قرصی پودری چی مگه ی آدم لاغر تا حد می‌تونه تغییر کنه ک چهرش برگرده .خیلی دوست دارم راز موفقیتشو بدونم ولی روم نمیشه بپرسم . شما از موردا تا حالا دیدید 

چی می‌تونه باشه یعنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا اینقد تبلیغ گیاهی بودنشو میکنن چی داشت توش مگه

دروغه بابا

برو فقط عوارض رو سرچ کن ببین چقدر ضرر داره 

من کلی آسیب دیدم ، کبدم معدم پوستم تو تاپیکای دیگم گفتم در موردش پرسیدن بقیه 

یجور هست پودر گین آپ اونو ب نوزاد هم میدن اون ضرر نداره ولی قرص اصلا امتحانش هم نکنین

دروغه بابابرو فقط عوارض رو سرچ کن ببین چقدر ضرر داره من کلی آسیب دیدم ، کبدم معدم پوستم تو تاپیکای د ...

تو الان  یعنی همون قرص گین اپی رو خوردی ک تو یه قوطی کوچولو هست بعد قرصاش بیضی رنگ سبز آبیه .