2777
2789
عنوان

ازدواج

366 بازدید | 34 پست

دوستان یه نفر تو همینجا بهم گفت با دوست پسرش ازدواج کرده تازه دختره ازدواجی نبود خیلی غبطه خورده اخه دوست پسرا کم پیدا میشه دوست دخترشونو بگیرن غبطه خوردم بهش گفتم خوشبحالش

ما هم دوست بودیم ازدواج کردیم😐

چرا فکر می کنی کم پیدا میشه همچین ازدواجی؟

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دوست دختری و دوست پسری فقط سر کاری هست 

چون با هم ازدواج نمی کنند 

حالا یه تک و توکی اگه پیدا بشه که اونم بعد ازدواج معمولاً به هم اعتماد ندارن 

همون بهتر آدم صبر کنه با خواستگار ازدواج کنه نه با دوست پسر 

من اصلا دوست پسر نداشتم خخخ به چه دردی میخوره سواستفاده گرایی که معاوم نیس تهش بهش برسین یا نه

والا میگن خیلیا با دوست پسراشون ازدواج کردن ما شانس نداشتیم

والا دور ور ماهم همه با دوست پسر یا دوست دختر خودشون ازدواج کردن 

عملا اگر دوست دختر خودتو نگیری باید دوست دختر بقیه رو بگیری یا اگر با دوست پسر خودت ازدواج نکنی باید با دوست پسر بقیه ازدواج کنی

دقیقا دوست دختری و دوست پسری فقط سر کاری هست چون با هم ازدواج نمی کنند حالا یه تک و توکی اگه پیدا بش ...

شما خودت تجربه نداشتی چرا انقدر راحت نظر میدی؟ مگه داخل زندگی دیگران هستید؟

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

چه فرقی داره با دوست پسر ازدواج کنی یا نه؟

معلومه که نه اصلا فرقی نداره!!!

🙄🙄🙄😶