2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست
سرکار نمیرم من

ببخشید عزیزم پس دقیقا فعالیت روزمره ت چیه؟ نه اهل فعالیت اجتماعی هستی نه شاغلی

ببین اقایون دستشون برای انتخاب بازه هم میتونن دختر 18 ساله بگیرن هم زن 35 ساله ولی زمانی میرن اون سن بالاتره رو انتخاب میکنن که یه دستاوردی داشته باشه یه چیزی که بگن تا این سن ازدواج نکرده چون روی این بعد از زندگیش مثل تحصیل یا شغل یا مهارت یا حتی مهاجرت داشته تلاش میکرده قطعا یه دختر خونه داری که شاغل نیست همه میگن این تا 30 سالگی چه کرده لابد ببخشید اینطور میگم موردی ایرادی چیزی داشته که مجرد مونده میدونم فکر غلطی هستش ولی خب واقعا این فکر رو میکنن اون میگن خب پس اون 22 ساله خونه دار رو بگیریم که به نفع تره تا یه 30 ساله خونه دار

شما چه ازدواج سنتی بخوای داشته باشی چه با دوست پسر ازدواج کنی باید یه امتیازی نسبت به اون دختر سن کمتره داشته باشی 

حالا یا خانواده پولدار  یا زیبایی چهره خارق العاده یا شغل و هنر وجایگاه اجتماعی درغیراینصورت توی دایره انتخابی محدودی قرار میگیری

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب به همون تعداد که ادم شکست خورده و ترک شده توسط دوست پسر وجود دارهبه همون تعداد هم کسایی هستن که ا ...

عزیز طرف کلا قصد ازدواج نداره حتی با بهترین دختر فقط می خواد خودش رو تخلیه کنه

همیشه که مشکل از دختر ها نیست 

به نظرم اولین چیز اینه که معلوم بشه طرف واقعا قصد ازدواج داره یا نه 

و بعد دنبال دختر تو شرایط شما هست یا نه کلا ملاک های دیگه داره 

عزیز طرف کلا قصد ازدواج نداره حتی با بهترین دختر فقط می خواد خودش رو تخلیه کنههمیشه که مشکل از دختر ...

خب منم اتفاقا تو پست بعدی گفتم 

مهم اینه با پسر درست و حسابی اشنا شه تو موقعیت ها و مکان هایی باشه که کسایی به پستش بخورن که سرشون به تنشون بی ارزه نه اینایی که تو کوچه خیابونن و دنبال سرگرمی و هوس و خوابیدن با دختر مردم

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

خب منم اتفاقا تو پست بعدی گفتم مهم اینه با پسر درست و حسابی اشنا شه تو موقعیت ها و مکان هایی باشه که ...

بله دیگه متاسفانه دختر ها بود باورشون میشه 

باید دقت کنند کسی سو استفاده نکنه