2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست
معلومه که نه اصلا فرقی نداره!!!🙄🙄🙄😶

والا نداره مثلا که چی با دوس پسر ازدواج کنی دیگه امکان نداره اختلاف داشته باشین و به طلاق کار بکشه؟از نظز من چرت ترین کار دوست پسر گرفتنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوری دقیقا ازدواج کردمغلطه نخور چون بدبخت شدم دست این مرد نه فکر ازدواج بودم نه اهل دوست پسر ...

به نظرم آدم باید یه مدت قبل ازدواج شناخت کافی از طرف رو بدست بیاره بعد ازدواج کنه

ولی دوست دختر و دوست پسری کلا قصدشون ازدواج نیست با آشنایی قبل ازدواج فرق داره 

خودم دیدم چقدر دختر ها به خاطر همین دوست پسر ها که باهاشون ازدواج نکردن ضربه روحی خوردن 

خوب اینم خوب نیست دیگه

واقعا چرا فکر میکنی دوست پسرا دوست دخترشونو نمیگیرن؟ 

من خودم و دوستام و همه همکارا و فامیل با دوست پسرامون ازدواج کردیم. تازه من دوست پسرمم با کلی اصرار قانع کرد منو به ازدواج چون تصمیمم از دوستی ازدواج نبود

همین تاپیک خودت رو هم ببینی دیدی اکثریت خودشون و اطرافیانشون با دوست پسرشون ازدواج کردن

اتفاقا الانیا میدونن اگه با دوست دختر خودشون ازدواج نکنن باید با دوست دختر یکی دیگه ازدواج کنن برای همین تقریبا چندسالیه همه با پارتنر خودشون ازدواج میکنن 

شما هم اگه میخوای ازدواج مدرن داشته باشی قشنگ برو تو اجتماع باش مستقل باش سفر برو تور برو اکیپ اجتماعی عضو شو تا ادمای درست و حسابی بیان سراغت و دوست شن و اونارو به ازدواج برسونی وگرنه دوست پسرای دوزاری معلومه به ازدواج منجر نمیشه

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

واقعا چرا فکر میکنی دوست پسرا دوست دخترشونو نمیگیرن؟ من خودم و دوستام و همه همکارا و فامیل با دوست پ ...

متاسفانه من ادمای خوبی به پستم نخوردن و امکان سفر رفتنم ندارم 

به نظرم آدم باید یه مدت قبل ازدواج شناخت کافی از طرف رو بدست بیاره بعد ازدواج کنهولی دوست دختر و دوس ...

والا همه اینجا میگن با دوست پسراشون ازدواج کردن قصد ازدواج نداشتن دوست پسرشون اصرار کرده لابد شانس دارن دیگه 

والا همه اینجا میگن با دوست پسراشون ازدواج کردن قصد ازدواج نداشتن دوست پسرشون اصرار کرده لابد شانس د ...

من خودم دیدم یه خانمه می گفت به پسرم گفتم یه دوست دختر برا خودش پیدا کنه که عقده ای نشه !

یعنی حتی خونواده هاشونم به ازدواج اینا فکر نمی کنن فقط می خوان پسرشون با یکی تخلیه بشه بعد با یکی دیگه ازدواج کنه 

من خودم دیدم یه خانمه می گفت به پسرم گفتم یه دوست دختر برا خودش پیدا کنه که عقده ای نشه !یعنی حتی خو ...

پس چرا اینا میگن دوست پسرامون گرفتنمون توی تاپیک من 

من خودم دیدم یه خانمه می گفت به پسرم گفتم یه دوست دختر برا خودش پیدا کنه که عقده ای نشه !یعنی حتی خو ...

تازه میگن اصرارم کردن ما قصد ازدواج نداشتیم میگن همه ی فک و فامیلامون دوست دختر دوست پسری ازدواج کردن 

به نظرم آدم باید یه مدت قبل ازدواج شناخت کافی از طرف رو بدست بیاره بعد ازدواج کنهولی دوست دختر و دوس ...

من خواستم بگم یعنی توی زندگی فرقی نداره طرف دوس پسر هم باشه سنتی هم باشه واقعا توی سرنوشت فرقی نداره

گفتم استارتر الکی حسرت نخوره 

والا همه اینجا میگن با دوست پسراشون ازدواج کردن قصد ازدواج نداشتن دوست پسرشون اصرار کرده لابد شانس د ...

خب به همون تعداد که ادم شکست خورده و ترک شده توسط دوست پسر وجود داره

به همون تعداد هم کسایی هستن که ازدواج کردن

بعدشم به شانس نیست به سیاسته باید بلد باشی یه زن کاریزماتیک و پر از انرژی زنانه باشی باید استقلال شخصیتی داشته باشی میدونی چرا اونایی که قصد ازدواج ندارن پارتنرشون بیشتر مشتاقه؟ چون اون دختر در عین تو رابطه بودن رو برنامه های کاری و پیشرفت خودش متمرکزه و این حس رو نمیده دنبال یه مرد تو زندگیشه و مردا خواه ناخواه میخوان برای بدست اوردن اون دختر بیشتر تلاش کنن حس مرموزی از سمت اون دختر دارن ولی وقتی یه دختر تو رابطه مدام این انرژی رو از خودش ساطع کنه که ازدواجیه و دوست داره پسره بگیردش اون پسر بدلایل غریزی هی دورتر و دورتر میشه . 

متاسفانه من ادمای خوبی به پستم نخوردن و امکان سفر رفتنم ندارم

همون موردیه که گفتم خیلی مهمه با چه کسی وارد رابطه میشی کجاها حضور داری؟ آدم درست و حسابی و بگیر و هدفمند توی کوچه خیابون نیست اینا هدفشون فقط وقت گذروندن با دختر و نیاز و هوسه برو جاهایی که مردای ایده ال حضور دارن حالا متناسب با شغل برای هرکسی فرق داره

سفر و تور رو که گفتی نمیتونی ولی شغلت رو بگی میتونم بگم کجاها شانس کیس های ازدواجیت بالاتره