2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5605 بازدید | 226 پست
نگاه دقیقا دارم جملاتی که بهم گفته و ناراحتم کرده رو بهش یهویی میگم و وقتی عصبی میشه میگم توقع نداشت ...

خوب گفتی عزیزم ولی تو پست بعدی گفتی ناراحتم خوشحال میشه نکن خوشحال باش با بچت سرگرم شو و اون ندیده بگیر ولی ببین این کارت ادامه دار نشه که مبادا مشکل بزرگتر پیش بیاد فقط بهش بگو بشینن با هم حرف بزنیم بگو ببین وقتی تو بهم احترام نمیداری وقتی تو من بی عزت میکنی چقدر بهم سخت میگذره من زنتم خب چرا باید این حرفها رو ازت بشنوم میگی بی عرضه اگه بی عرصه بودم الان این دسته گل گکه به این سن رسیده کی بزرگش کرده هان همینطور که تو ناراحت میشی منم ناراحت میشم هر وقت احترام بهم بذاری اونوقته که هرمی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خوب گفتی عزیزم ولی تو پست بعدی گفتی ناراحتم خوشحال میشه نکن خوشحال باش با بچت سرگرم شو و اون ندیده ب ...

والا مطمعنم اگه بگم بیا بشین حرف بزنیم فک میکنه خبریه خودشو بالا میگیره و مثل قبلا میگه لازم نکرده برای همین کاریش ندارم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو مهم نیس از دید تو زشتمتوام از دیدم زشتی

من دیشب بهش گفتم فکر میکنی بهت عیباتو نمیگم واقعا عیبی نداری نه تو اتفاقا پر از عیبی ولی قیافت کار خدا بوده تقصیر تو نیوده منم دلم نمیخواد دلت بشکنه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خدا لعنتش کنه والا قسم😁😅موجودات عجیبین اینام

موجود نیستن اینا حیوانن 

همش روحیه اشو برین پسبهش قبل از اینکه گیر بده مثلا با هم اشتی که میکنید جوری بگو که نفهمه بگو فلانی ...

واقعا فقط منتظرم اشتی کنیم تا از این بع بعد بهش نیون بدم فرق زن خوب و زن بد چیه 

والا مطمعنم اگه بگم بیا بشین حرف بزنیم فک میکنه خبریه خودشو بالا میگیره و مثل قبلا میگه لازم نکرده ب ...

زنگ بزن با مشاوره صحبت کن عزیزم یک جلسه برو مشاوره ببین چی میگه راهکار دقیق رو از اونها بگیر زندگیتم خراب نشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

زنگ بزن با مشاوره صحبت کن عزیزم یک جلسه برو مشاوره ببین چی میگه راهکار دقیق رو از اونها بگیر زندگیتم ...

مشاور زیاد رفتم عزیزم اینجوری که بهم گفتن مثل اینکه شوهرم اختلال خودشیفتگی داره و زودم عصبی میشه

من دیشب بهش گفتم فکر میکنی بهت عیباتو نمیگم واقعا عیبی نداری نه تو اتفاقا پر از عیبی ولی قیافت کار خ ...

نه خب عیب ما خانم ها همینه 

من یه مدت خداشاهده 

بسکه اعتماد بنفس نداشت شوهرم 

شوهرمو بال و پر دادم

دیدم هووووووو هوا برش داشته

زدم جاده خاکی

بال و پرش و قیچی کردم

مثلا هربار دعوا میشه چیزی نمیگم

فقط میگم هیکلم هیکلتو میفروشه و خنده ای میزنم

بعد اشتی میکنییم 

میام براش صورتشو کرم میزنم از ترمیم کننده ها و جوان سازها و ...

میگم وای فلانی چقد صورتت داغون شده خدا کنه اینا جواب بده 

پوستت پیر شده چه چال چوله افتاده

حالا کرم و پمادها هم از چند سال پیشه ولی دلش ذوق میکنه😁😅

بعد گیر میدم به موهاش که چه خرابه و ال و بل خلاصه ریده میشه بهش دیگه کم منو نمیگه و همش بخودم میرسم همیشه ارایش دارم 

متاهل💍

نه خب عیب ما خانم ها همینه من یه مدت خداشاهده بسکه اعتماد بنفس نداشت شوهرم شوهرمو بال و پر دادمدیدم ...

ایول ایول خیلی خوبه همین کارو میکنم به خدا ینی میخوام دهنشو سرویس کنم

خلاصه خواهر جان باید تا میتونی تو آشتی و یا رابطه بهشون برینی اینجوری خودت عزیزمیشی

دقیقا من از بس که بردمش بالا فکر میکنه خداس برای من 

دقیقا من از بس که بردمش بالا فکر میکنه خداس برای من

مشکل منو تو اینه 

الانه هم باید بال و پرشو قیچی کنی

ولی با مهربونی و دلسوزی 

مثلا بگو بیا که پوستتو جوان کنم ماساژ بدم و هرچی بلدی مثلا

بعد بگو قربون صدقه یادت نره خر میکنه شدید 

متاهل💍