2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5605 بازدید | 226 پست
ببین گلم اگه بچه نداری حتما حتما سعی کن مستقل بشی تا اومد حرف بزنه بزن تو دهنش مرد اگه بفهمه زن مست ...

بچه دارم و اتفاقا الان دارم مستقل میشم و بهشم گفتم اینکه از تو جدا میخوابم و دیگه کاری به کار هم نداریم خیلی بهم حال میده پس اصلا فکر اشتی کردنو نکن  

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

تا میتونی دور شو ازش یعنی کاراتو بکن تو خونه ولی اصلا نچسب بهش اخم و تخم نباش با گوشیت ور برو لباس ه ...

ببین دقیقا تا میاد تو خونه هر کاری میکنم که قیافشو نبینم فقط کار میکنم که نخوام ببینمش خیلیم حالم خوبه و کلا میخندم و اهنگ میخونم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه چیز لج در بیاره ولی مردا رو فقط کارت عابر بانک ببین و فقط فکر خودت باش هیچ مردی لیاقت نداره

😂از بس که از کارتش پول کشیدم فک کنم دیگه ورشکست کرده این روزا بدبخت 

بچه دارم و اتفاقا الان دارم مستقل میشم و بهشم گفتم اینکه از تو جدا میخوابم و دیگه کاری به کار هم ندا ...

با اینکه ن موافق این عملت نیستم ولی یکبار باید دست و پاش رو جمع کنه این شوهرت خوب گفتی به فکر مستقل شدن باش اگه بچت بزرگه و میتونی بذاریش پیش مادرت حتما اینکار رو بکن بذار بفهمه که اگه نباشا اینقدر بی دست و پا نیستی که از خودت بر نیای و اینبار نقطه معکوسه رو بکار ببر  دیدی اگه واسه خونه چیزی نخرید اینبار تو بگو اگه کفت فلان بگو ببینن طعم جملات نیش دار چقدر تلخ و زهری حالا یکبار تو بچش 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

😂از بس که از کارتش پول کشیدم فک کنم دیگه ورشکست کرده این روزا بدبخت

خوب کردی دیگه اون باشه دهنش و باز کنه دبی یا چی بگن فکر کم از  کردش پشیمون شده وگرنه مردها به کارت عابر بانکشون حساسند سریع واکنش نشون میدن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

با اینکه ن موافق این عملت نیستم ولی یکبار باید دست و پاش رو جمع کنه این شوهرت خوب گفتی به فکر مستقل ...

نگاه دقیقا دارم جملاتی که بهم گفته و ناراحتم کرده رو بهش یهویی میگم و وقتی عصبی میشه میگم توقع نداشته باشه وقتی حرفی بهت میزنن عصبی میشی به بقیه بزنی و سکوت کنن .

ببین دقیقا تا میاد تو خونه هر کاری میکنم که قیافشو نبینم فقط کار میکنم که نخوام ببینمش خیلیم حالم خو ...

بعضی مردها 

با اینکه میبینن زنشون شاده و سرحاله متاسفانه حالشون گرفته میشه 

حالا امروز اینکارو نکن

خواهر منم مشکل تورو دارع

بیچاره اگه سرحال باشه شوهرش حار میشه و ....ولی روزایی که گرفتاره  شوهرش باهاش خوب میشه 

متاهل💍

بعضی مردها با اینکه میبینن زنشون شاده و سرحاله متاسفانه حالشون گرفته میشه حالا امروز اینکارو نکنخواه ...

نه شوهر من اگه ناراحت باشم عصبی میشه همیشه دلش میخواد شاد باشم ،من این همه میخندم این همه شادم باز تهش میگه تو همیشه بداخلاقی دیگه وای به حال اینکه ببینه ناراحتم ولی خب از اینکه ناراحتم کنه خوشش میاد 

همش روحیه اشو برین پس

بهش قبل از اینکه گیر بده 

مثلا با هم اشتی که میکنید 

جوری بگو که نفهمه 

بگو فلانی چنتا چین پیشونیت افتاده 

کنارچشات چه بد شدن فدات شم 

و همچین برین که نتونه جمع بشه 

بگو سیاه شدی این چند روزه تو افتاب بودی 

پوستت که خشن شده 

یا بگو چرا اینجور راه میری خلاصع فقط عیب پیدا کن براش 

متاهل💍