fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 116 عنوان خیانت بابام 126 بازدید | 7 پست حالم از بابام بهم میخوره به مامانم خیانت میکنهاز وقتی تو گوشیش چت هاشو با یه زن دیگه دیدم دیگه نمیخام ببینمش دیروز | 19:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13282 حق داری مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 116 بابای من یه سری فهمیدیم زن صیغه کردن مامانت جدا نشد ازش ؟
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 116 میخوای به مامانت بگی؟ چند سال پیش مامانم فهمید ولی گفت بخاطر بچه هام طلاق نمیگیرم الان نمیدونه نمیدونم بهش بگم یا نه
پفکمممم عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 2049 من بابام از بچگی به مادرم خیانت میکرد حتی به من نگاه جنسی داشت و من هیچ وقت ی اغوش پدرانه ندیدم و همیشه ازش فراری بودم .حس یتیمی داشتم همیشه
دلارا۹۷ عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 9289 مامانت جدا نشد ازش ؟ نه مامانم سال های ساله محل گوه هم به بابام نمی ذاشت و بابام به خودش این حق رو داده بود . مامانم دخالت نکرد ولی بچه ها خیلی باهاش دعوا کردن