من چند ماه بود برنج که از جابرنجی میریختم یه چیزای سیاهم میومد فک میکردم برنجم خراب شده بعد جابرنجی رو باز کردم متوجه شدم یه بادمجون جاسازی شده تو جابرنجی به نظرتون چی میتونه باشه یه بچه ۵ ساله هم دارم بعیده بتونه این کارو انجام بده چون دستشم نمیرسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خونم مهمون خیلی کم میاد آخرین بار مادرشوهرم و جاریم شاید یه سال پیش خونمون بودن اینم بگم اون بادمجون خیلی خشک و سیاه شده بود اونقد سیاه که مطمئن نیستم بادمجون بود یه چیز سیاه اندازش حدود یه بادمجون بود
بادمجون به اون درشتی دگه نه طلسم داره نه دعااحتماوقتی داشتی جمع جورمیکردی خودت انداختی یابچت نگوقدش نمیرسه شایددرجابرنجی بازبوده این پرت کرده افتاده توبرنجا من همین امروزدوساعت دنبال سوییچ گشتم نبوداخرم تویخچال بود
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)