2777
2789
عنوان

بادمجون تو برنج بعد رفتن جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 83 پست
من که شعور دارمتو هم جا اینکه به دیگران تهمت بزنی یا بخوای فحاشی کنییه کم زندگیتو تمیز کنمن بی احترا ...

ی سوال یعنی شما حتی جا برجیتونم میشورین من سالی ی بار تیکه میکشم فقط چقد شماها تمیزین 🤣🤣🤣

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوال یعنی شما حتی جا برجیتونم میشورین من سالی ی بار تیکه میکشم فقط چقد شماها تمیزین 🤣🤣🤣

منم میشورم ولی نه دیگه اجزاشو کامل جدا کنم داخل و بیرونشون میشورم

منم میشورم ولی نه دیگه اجزاشو کامل جدا کنم داخل و بیرونشون میشورم

من نمیشورم چون استیله زنگ میزنه بد میشه ولی تیکه میکشم 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
مهمه به نظرت موز باشه یا بادمجون؟ والا انداختیم بیرون ولی خشک خشک بود

واسه من مهم نیست خواستم خودت مطمئن بشی ضمنا گناه جاریتو نشور با بادمجون و موز نمیشه کسی رو طلسم سیاه کرد 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اره بخدا هردفه ۱۰ کیلوم تموم بشه میشورم خشک بشه دستمال میکشم و باز برنج بعدی رو میریزم

البته برا من ازینا نیس سطل معمولیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مگه بر نمیگردونن مبلغ رو

ایشون برنمیگردونه به بهونه مالیات واشناهم هست  طلامیذاره کنار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖