2777
2789
عنوان

بادمجون تو برنج بعد رفتن جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 83 پست
نه ببن داخل برنج نبود ها اون بخش از جابرنجی که دیده نمیشه و اهرمشو فشار میدی برنج میاد یعنی باید جاس ...

خب اگ دعا وجادوباشه مگه نمیگی باید جاسازش کرد؟ چجوری وقت کرده این کارو کنه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خداها یکسال پیش خونت بودن بادمجونم تقصر اونا میندازی؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اسی ، بچه ات میتونه زیر پاش صندلی بزاره بره بالا ، دختر من صندلی می زاره میره بالا کابینت

اخه اینجوری نبود که فقط بندازه جاسازی شده بود والا سردرنمیارم

بادمجون به اون درشتی دگه نه طلسم داره نه دعااحتماوقتی داشتی جمع جورمیکردی خودت انداختی یابچت نگوقدش ...

منم یماه قشنگ دنبال کنترلمون گشتم

اخر رفتم یکی دیگه خریدم

بعد یسال دیدم افتاده پشت جا کفشی

خب اگ دعا وجادوباشه مگه نمیگی باید جاسازش کرد؟ چجوری وقت کرده این کارو کنه ؟

خوب سه روز خونم بودن من نمیگم حتما کار اوناس ولی خوب چیزی نبود که خودم از دستم بیوفته یا چی 

اخه اینجوری نبود که فقط بندازه جاسازی شده بود والا سردرنمیارم

خب فشارش داده بره لا برنج ها 

بچه ها بازیگوشی زیاد میکنن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بادمجون به اون درشتی دگه نه طلسم داره نه دعااحتماوقتی داشتی جمع جورمیکردی خودت انداختی یابچت نگوقدش ...

اول صبحی خیلی خندیدم 😂😂😂😂😚🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼

موفق باشی💐💐

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خب فشارش داده بره لا برنج ها بچه ها بازیگوشی زیاد میکنن

انشالله که چیزی نیس اصلا فک نکنم بادمجون دعا و طلسم باشه نمیدونم آخه خیلی بدی گرفتم بخصوص شوهرم از حالت چهرش انگار شکم کرد یه چیزی باشه من اولش اصلا به دعا شک نکردم گفتم اگه همچین چیزی باشه نمیدونم بپرسم ببینم میشه کاریش کرد 

یه مدت میگفتن اگر موز رو بذاری تو برنج سیاه نمیشه شاد شوهرت میخواسته امتحان کنه دیگه یادش رفته دربیا ...

شایدم موز بود این کامنتت با شرایط من جور درمیاد چون مادرشوهرم خیلی براش سفید برنج مهمه اون مدتی که خونه بود میشه اینکاررو بکنه