2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگ عمه ها و عموم ومادربزرگم تو پاگشام مادر شوهرمم گفتم امشب خونه عموم دعوتیم اونام هستن من اصل ...

اگه دعوت کنن که بهتربرای توسرببندی میاره که اره خانواده ی من برای من ارزش قایل بودن دیدین چطورپاگشام کردن شمارو بخاطرمن دعوت کردن واینا البته نبایدایناروبهشون بگی ولی معنی رفتارعموهات همینه خواستن سربلندت کنه نه خجالت زده باشی یا همینجوری سرسرییه مهمونی بدن واسه ازسربازکردن

شما عروسي؟ شمارو پاگشا ميخوان بكنن؟ اگر فاميل هاي خودتن با مامان و بابات فاميل هاي شوهرت با مادرش ...

من عروسم خونه عموم دعوتیم امشب علاوه بر پدرمادر من اونام هستن

والا من که مامانم پاگشام کردمادرشوهر حسودم لج کردو گفت نمیام بعدهم مامانم اومد دنبالش ورفتیم من فقط گریه میکردم مهمونیمو خراب کرد بعد هم خیلی کم شام خوردم. مادرشوهرم خبرش تا تونست خوردورفت

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اگه دعوت کنن که بهتربرای توسرببندی میاره که اره خانواده ی من برای من ارزش قایل بودن دیدین چطورپاگشام ...

اخه ما رفتارمون تو مهمونیا با اونا فرق داره .مامانبزرگ بابا بزرگ من بعد ۵۰ سال زندگی هنوزم کنار هم میشینن ولی خانواده شوهرم اینطوری نیستن مثلا من اگه خونه عمو شوهرم برم پیشش بشینم میگن زشته توجمع😑درصورتی ک خانواده من میگن اگ پیش هم نباشید زشته

یه چیز بگم خواهرانه مادرانه 

تحت تاثیر نی نی سایت نباش که همش تا پیک میزنن خواهر شوهرم چه کرد مادر شوهرم چه کرد بعد از اونا هیولا ساختن برای دخترهای دم بخت که از الان با یه دید منفی بهشون نگاه کنه 

فقط خدا  
والا من که مامانم پاگشام کردمادرشوهر حسودم لج کردو گفت نمیام بعدهم مامانم اومد دنبالش ورفتیم من فقط ...

مادرشوهر من همیشه با حرف من مخالفه حتی اگه مناسب باشه واس اولزن بار میخاسیم بریم همینطوری خونه برادرشوهرم بچش مریض بود هنوز پاگشا نکرده بود گفتم شیرینی بگیر دست خالی نمیام.نداشت بیشور گفت نمیخاد خبری نیست ک