2777
2789
عنوان

45روز ندیدمش🥲

180 بازدید | 36 پست

چیکار کنم دلم تنگش نشه چون همیشه میرفتیم پارک خیابون این بار قرار بود بریم یه جای بهتر با کلی بحث دعوا من که پارک چیه اخه البته این بار میخواد با ماشین واسه اولین بار بیاد یعنی شده سه ماه ندیدمش کلا همیشه من جنگیدم همو ببینیم بجز دو بار که خودش اومد چون بابا نبود اون از باباش میترسه بعد اینکه ما تقریبا شیش ماه تو رابطه ایم من خیلی دلم تنگش میشه چجوری دلتنگ نشم اصلا واسم مهم نباشه کاش مهم نبود میزاشتم میرفتم واسه همیشه چون اون فقط میگه جبران میکنیم صبر داشته باش فلان بسار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما‌دلتنگ‌نیستی وابسته ای.وقتی راه و مسیر خودتو پیدا کنی و اولویت و تمرکز رو بزاری رو خودت.هم خودش میاد سمتت هم ارزشت حفظ میشه و به خودت احترم گزاشتی هم دلتنگ‌نمیشی دیگه

البته خیلی خانواده سخت گیری دارن نباید قرار برن اونم یه بار گفت من از چارچوب خانوادم اومدم بیرون که اومدم پیشت منم والا همش بحث میکنم اونم فقط میخواد من تحمل کنم حتی تو رلم شانس نیاوردیم من الان تو دوستی وضعم اینه موقع ازدواج دیگه چخبره حالا میخواد ازدواج هم کنه البته مشخص نیست کی فعلا که هشتش گروه نهشه بهش گفتم نه شرایط دوستی داری ن شرایط ازدواج فقط بلده چت کنه 

البته خیلی خانواده سخت گیری دارن نباید قرار برن اونم یه بار گفت من از چارچوب خانوادم اومدم بیرون که ...

کسی که واسه یه قرار هم دربند خانوادشه بدرد زندگی نمیخوره. بزارش کنار

شما‌دلتنگ‌نیستی وابسته ای.وقتی راه و مسیر خودتو پیدا کنی و اولویت و تمرکز رو بزاری رو خودت.هم خودش م ...

ولی خب هر کسی کسیو دوست داشته باشه دلش تنگ میشه الان بیشتر اون میاد سمتم مطمئن هستم دوسم داره

کسی که واسه یه قرار هم دربند خانوادشه بدرد زندگی نمیخوره. بزارش کنار

والا رابطه قبلیشم سه سال مجازی بودن بعد رفته حضوری با خالش ودختره ومادرش رستوران تهش گفتن پول نداری سنت کمه دخترشونو شوهر دادن من خواستگار خوب ندارم وگرنه منتظر این نمیمونم