2777
2789

سلام دوستان.دختر پنج سالم اصلا اهل بازی کردن با اسباب بازیاش نیست...فقط میشینه با خودش حرف میزنه جای دوستاش حرف میزنه...ساعت ها کارش همینه.‌..دیگه جدیدا دارم نگران میشم....و کلا عادت بدی هم داره وقتی تاپ میپوشم میاد سرش رو میزاره رو بازوم و دست میکشه به بازوم انکار ارومش میکنه این کار...ولی من خوشم نمیاد...نمیدونم باید چ برخوردی کنم؟؟

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تك فرزنده؟

براش حيوون خونگي بگير

يا بفرستش مهدكودك

وقتي داره باهودش حرف ميزنه شما وارد صحبتش بشو باهاش حرف بزن

درمورد نرادش بازو هم بگو دوست ندارم خوشم نمياد يا الكي بگو دردم گرفت گريه كن بيخيال بشه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

ای حانم خواهرزادم همینطور یکسره میگه موهات قرقر نداره منظورش قلقلک کلا مو دوست داره همش موهای مارو بوس میکنه ناز میکنه از مردا پشمالو خیلی خوشش میاد همش سرش تو سینه همسرمه اینا بچه های احساسی میشن

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

مگه چی میشه با خودش حرف بزنه منم میزنم ولی تو دلم

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

وای چرا خوشت نمیاد بهت دست بزنه؟؟؟

دختره پسر که نیست😑😑😑😑

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
چیکارش داری طفلکو با پوستت تماس داره ارامش میگیره خب ببرش مهد بزار با هم سن و سالاش بازی کنه 

کلا وقتی خالش هم میبینه ک تاپ پوشیده میره کنارش دست میکشه ب بازوش 

وای منم خیلیی باحودم حرف میزدم من لباسا مامانمو میپوشیدم میشستم جلو آیینه چندساعت  بعد تصورمیکردم دارم بایکی حرف میزنم منم جوابشو میدادم یا واسه خودم برنامه کودک اجرامیکردم کتابا داستنامو میحوندم بلند وسطشم میگفتم خب ببچه ها یه کارتون ببینیم وبرگردیم 

من خواهر نداشتم داداشمم بزرگتر من بود چون همبازی نداشتم خودم باخودم سرگرم بودم کلا

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

ببرش یه کلاس و چندتا دوست پیدا کنه حتما تنهاس منم وقتی یه مدت تنهام با خودم حرف میزنم خخخ اخه شهر غریبم بابت اون کارهم اصلا نگو ک نکنه چون لج‌میکنه و یادش میمونه ک حساسی حواسشو پرت کن

👈 خسته منم پاندا ادامو در میاره 👉
اشکال نداره هردو مورد طبیعی هستش. دخترت شما رو دوست داره که سرش رو میذاره از نظر جنسی که نیست گلم . ...

میترسم بزرگ شه احساسی بار بیاد