2777
2789
عنوان

تروخدا بیایید حرفش درسته

49 بازدید | 3 پست

یک فرش دارم از ابریشم اصل درست شده و دست باف هستش و عتیقه هستش چند جا بردم یارو گفت باید کارشناس تشخیص بده آمدن تشخیص دادن گفتن درسته قیمتش ۱۹۰ میلیون 

الان طرف میگه بخاطر دادن فرش به فرش شویی رنگش باهم قاطی شده و بخاطر لول بودن زیاد فرش کمی خراب شده ۲۰ یا ۱۰ میلیون کم کن 😑😑😑😑

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

از کارشناس بپرس ببین واقعا اینجوره ؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای بفروشی؟

فرش ۵۰ یا ۷۰ سال پیش چه بدرد میخوره 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم