2821
2789
عنوان

دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دو قلو زایی ممکنه خیلی خطرناک باشه.بارداری پرخطره

یه دکتر میگفت هیچوقت به خاطر دو قلو شدن کلومیفن نخورین

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
دو قلو زایی ممکنه خیلی خطرناک باشه.بارداری پرخطره یه دکتر میگفت هیچوقت به خاطر دو قلو شدن کلومیفن ن ...

آره همینطوره.من از اولش لکه بینی داشتم و دارم الان هم استراحت مطلق هستم.

دو قلو زایی ممکنه خیلی خطرناک باشه.بارداری پرخطره یه دکتر میگفت هیچوقت به خاطر دو قلو شدن کلومیفن ن ...

راستش اول هدفم دوقلویی نبود پنج ماهه باردار نشدم سونو دادم همه چیمم عالی و اوکی هست ولی باردار نمیشم گفتن کلومیفن خوبه واسه بارداری احتمال دوقلویی هم داره گفتم بخورم هم دوقلو شه هم زودتر ز این استرس بیام بیرون

منم دکترم کلومیفن داده! خیلی دوست دارم دوقلو بشن نی نی هام! مخصوصا که خودم تک فرزندم و مامانمم همسایمونه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
منم دکترم کلومیفن داده! خیلی دوست دارم دوقلو بشن نی نی هام! مخصوصا که خودم تک فرزندم و مامانمم همسای ...

من شنيدم مصرف زیاد سیب زمینی شیرین باعث دوقلو شدن بچه میشه صحتش رو نمیدونم.الله اعلم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
راستش اول هدفم دوقلویی نبود پنج ماهه باردار نشدم سونو دادم همه چیمم عالی و اوکی هست ولی باردار نمیشم ...

همسرت ازمایش داده؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
همسرت ازمایش داده؟

میگه روم نمیشه آزمایش بدم.اخه شوهرم پزشکه و اینجا همه میشناسنش

ولی خودش قول داده اگه ماهه دیگه نشدم حتما بره بده

البته من قبلا یه بار باردار شدم ولی خودم سقطش کردم