2821
2789
عنوان

دوقلویی

491 بازدید | 35 پست

نظرتون چیه آدم یوهو دوقلو بیاره تموم شه بره

الان بچه بیارم دوباره دوسال دیگه از اول تمام این استرسا رو باید بکشم.

به نظرتون دوقلو داشتن خوبه؟

میدونم خیلی سخته ولی یوهو تموم میشه دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام.من دوقلو باردارم.استرسش بیشتره....

عزیزمممم انشاا...سالم بیان بغلت برای منم دعاکن گلم

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
سلام.من دوقلو باردارم.استرسش بیشتره....

بسلامتی عزیزم.شما دارو مصرف کردین یا طبیعی دوقلو شدن

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
ما تو فامیلای نزدیکمون دوقلو زیاد داریم الانم میخوام قرص کلومیفن بخورم بچم دوقلو بشه 

من قرص نخوردم.دختر عمو و دختر عمه هام دو قلو دارن ولی تو خانواده خودمون کسی نداشت.

نه طبیعی...یک پسر ۵ساله هم دارم

فکر کنم شناسایی شدی. 

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره......