دریااا مدیر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 350 عنوان دوقلویی | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 35 پست نظرتون چیه آدم یوهو دوقلو بیاره تموم شه برهالان بچه بیارم دوباره دوسال دیگه از اول تمام این استرسا رو باید بکشم.به نظرتون دوقلو داشتن خوبه؟میدونم خیلی سخته ولی یوهو تموم میشه دیگه 1397/01/23 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 من شنيدم مصرف زیاد سیب زمینی شیرین باعث دوقلو شدن بچه میشه صحتش رو نمیدونم.الله اعلم. سیب زمینی شیرین چیه؟ حالا من قصدم دوقلو شدن نیس چون شوهرمم میگه نخور این قرصارو بدبخت میشیم وحشت داره از دوقلو شدن بچه هامون!ولی من خودم دوس دارم کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 چقدر خوب که مامانت همسایته من که توی شهر غریب و تنهام آره خیلی خوبه خداروشکر!ینی بابام دوطبقه خرید، چون من تک فرزندم یکیشو داد به من ورودی خونه مامانم از کوچه پشتی ولی نزدیکه بازمانقده خوبه صبحا میاد ظرفامو میشوره کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
3 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 7430 سیب زمینی شیرین چیه؟ حالا من قصدم دوقلو شدن نیس چون شوهرمم میگه نخور این قرصارو بدبخت میشیم ... فکر کنم همون سیب زمینی خودمون باشه تو نت سرچ کن ببین. خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
دریااا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 350 آره خیلی خوبه خداروشکر! ینی بابام دوطبقه خرید، چون من تک فرزندم یکیشو داد به من ورو ... خجالت بکش دختر تو باید بری ظرفا مامانتو بشوری😂😂😂
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 فکر کنم همون سیب زمینی خودمون باشه تو نت سرچ کن ببین. آها! هرچی خدا بخواد کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 خجالت بکش دختر تو باید بری ظرفا مامانتو بشوری😂😂😂 دیگه اون میشوره برعکسیم کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘