parianaz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 245 عنوان کاربر elsaaaas از رژیم جی ام نتیجه گرفتی؟ 662 بازدید | 16 پست اگه تونستی وزن کم کنی بهم بگو منم بگیرم تاپیکت و امروز دیدم منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤ 1397/01/23 | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 دوستان رژیم با ورزش فقط تمام.😁 خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
parianaz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 245 من قدم ۱۵۸ وزنم ۵۶ 😕میخام لاغر کنم منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤
parianaz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 245 میشه بپرسموچندکیلویی؟من میخوام لاغرکنم ولی نمیشه ۵۶👀خیلی سخته رژیمای طولانی منم نمیتونم منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤
parianaz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 245 دوستان رژیم با ورزش فقط تمام.😁 چ ورزشی👀 منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 چ ورزشی👀 من خودم دراز و نشست و پیاده روی میکنم. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
parianaz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 245 من خودم دراز و نشست و پیاده روی میکنم. من خیلی تنبلم 😭 منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤
reihon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 6001 ۵۶👀خیلی سخته رژیمای طولانی منم نمیتونم آره خیلی سخته نمیشه هرکارمیکنی.من یک مدت دکترتغذیه رفتم 15کیلوکم کردم بازرژیموول کردم وزنم ازقبل رژیم بیشترشد خدایاشکرت
parianaz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 245 آره خیلی سخته نمیشه هرکارمیکنی.من یک مدت دکترتغذیه رفتم 15کیلوکم کردم بازرژیموول کردم وزنم ازقبل رژی ... عی بابا😕😕 منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 من خیلی تنبلم 😭 اولش سخته ورزش کردن ولی بعدش خودت دیگه نمیتونی ورزش نکنی. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
parianaz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 245 اولش سخته ورزش کردن ولی بعدش خودت دیگه نمیتونی ورزش نکنی. میدونی واسه لاغر و کوچیک شدن بازو چ ورزشی خوبه؟بازوهام خیلی شل و بزرگ شدن😩😩😩 منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 میدونی واسه لاغر و کوچیک شدن بازو چ ورزشی خوبه؟بازوهام خیلی شل و بزرگ شدن😩😩😩 واله دقیق نمیدونم.ولی یه تاپیک هست برای لاغریه برات میزارم خودمم اونجام.استارترش میدونه چه ورزشی کنی. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭