2777
2789
عنوان

بیبی چک بیش از حد منفی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 66 پست
الهییییی من امروز آش نذری درست کردم حتما حتما دعات میکنم عزییییزم امروز از امام موسی کاظم بخواه و ص ...

خیلی ممنون لطف میکنید! منم واستون دعا میکنم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
عزیزم قطره ویتاگنوس عالیه گیاهی هم هست و هیچ ضرری نداره به همراه قرص کلومیفن که میخوری اونو هم بخوری ...

خوب من قرص ویتاگنوس میخورم اونم عالیه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ته دل برات ارزو نینی دارم.انشالله دل مامانت هم شادبشه..منم فولیکولم ضعیفه.کلی قرص و دارو نشو کلوم ...

ممنون عزیزم! منم واسه شما دعا میکنم 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الهی هیچکس منتظر نمونه ۶ سال خودم طعمشو کشیدم امیدوارم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
کلومیفن واقعا اگر پزشک حاذقی داد بخورین چون کیست میاره هم برای خودم اورد هم برای دوستام گفتم بدونین ...

منم کلومفین نامرد کیست اورد ولی لترو خوبه . لترو بخور چون اندازه فولیت خوبه لترو قویترش میکنه دوزش پایینه نسبت به کلومفین

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
خوب من قرص ویتاگنوس میخورم اونم عالیه

من قرصشو نخوردم اما میگن قرصش راحت تره چون دیگه مثل قطره بد مزه نیست ...ولی فک کنم به قطره ش بیشتر میشه اعتماد کرد و تاثیرش بیشتر باشه البته این نظر شخصی خودمه

کلومیفن واقعا اگر پزشک حاذقی داد بخورین چون کیست میاره هم برای خودم اورد هم برای دوستام گفتم بدونین ...

از عوارضش که هست! اما چاره دیگه ای ندارم!

از ته دل برات ارزو نینی دارم.انشالله دل مامانت هم شادبشه..منم فولیکولم ضعیفه.کلی قرص و دارو نشو کلوم ...

برو طب سنتی حتما

منم کلومفین نامرد کیست اورد ولی لترو خوبه . لترو بخور چون اندازه فولیت خوبه لترو قویترش میکنه دوزش پ ...

من باردارم عزیزم از قدیمم گفتم

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
من باردارم عزیزم از قدیمم گفتم

مبارکه عزیزم منظورم استارتر بوددددددد 😍😍😍

از عوارضش که هست! اما چاره دیگه ای ندارم!

لتروزول احتمال ایجاد کیست کمتری داره نسبت به کلومیفن ....برید دکتر و ازش بخواین لتروزول بده چون کیست اگه بشه باز کلی مراحل درمان به تاخیر میفته

والا چهارده که خوبه دوروز بعدش میترکه دا اصلا اگه بالای ده باشه رشد میکنه اینو دکترم گفت ولی ده باشه ...

روز ۱۵رفتم سونو این اندازه بود! انتظار داشتم آزاد شده باشه

یه چیز دیگم این که کیت تخمک گذاری روزای آخر سیکلم مثبت میشد

میخوام قرص بخورم که بتونم آمپول بزنم زود آزاد شه

لتروزول احتمال ایجاد کیست کمتری داره نسبت به کلومیفن ....برید دکتر و ازش بخواین لتروزول بده چون کیست ...

موافقممممم شدید. لترو عالیه 

عزیزم قطره ویتاگنوس عالیه گیاهی هم هست و هیچ ضرری نداره به همراه قرص کلومیفن که میخوری اونو هم بخوری ...

ممنون! امتحانش میکنم

لتروزول احتمال ایجاد کیست کمتری داره نسبت به کلومیفن ....برید دکتر و ازش بخواین لتروزول بده چون کیست ...

واسه یک ماه فقط قرص داده! اگه نشه دوباره باید برم

از امروزم باید شروع کنم