2777
2789
عنوان

بیبی چک بیش از حد منفی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 66 پست
الهی بمیرم 😢😢😢😢 عاره بگو گلم

خدا نکنه!

من از بچگی عاشق نی نی ها بودم، هرشب گریه میکردم که چرا خواهر و برادر ندارم! چمیدونستم خودمم با بدبختی باردار شده مامانم...

تا این که فهمیدن مامان و بابام تصمیم گرفتن دلمو شاد کنن!

با کلی دوا و دکتر حامله شد مامانم... اونجا ۸سالم بود، واسه سونوی قلب رفتن که خارج رحم بود و لولشو از دست داد! نا امید نشدن آی وی اف کردن!

نی نی ۸ماهه دنیا اومد ریه هاش مشکل داشت، یه ماه تو دستگاه بود بعد...  

اتاقش کامل چیده شده بود! وقتی اومدن خالیش کنن من یه پستونک از کمدش برداشتم! 

تا الان نگهش داشتم!

ماه اول اقدامم که پریودم عقب افتاد یه جعبه کوچولو خریدم گذاشتم اون تو، گفتم اگه باردار شدم اول میدم دست شوهرم سوپرایز شه بعد میبرم به مامان و بابام نشون میدم!

اونا کلی تلاش کردن دل منو شاد کنن، حالا نوبت منه! که هنوز قسمت نشده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توعمرم یه باربی بی زدم اونم هردوش تو دوثانیه پرنگ شد اصلا اینجوری بودم😮😮

خوش به حالتون  

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
خانومی همسرتون هم آزمایش دادن؟ خودتون مشکلتون چیه؟

آره ، حتی دو برابر حد معمول اسپرم سالم داشت! دکترم گفت عالیه

فقط خودم فولیکولام کوچیکه میخوام کلومیفن بخورم

متنفررررم از این بی بی ها..نکبت اخر منفی هستناااااا......چقدر سفید و تمیز😢😢😢😢😢😢😢😢

آره! با خط سی پررنگ که دهن کجی میکنه

خدا نکنه! من از بچگی عاشق نی نی ها بودم، هرشب گریه میکردم که چرا خواهر و برادر ندارم! چمیدونستم خود ...

الهییییی من امروز آش نذری درست کردم حتما حتما دعات میکنم عزییییزم

امروز از امام موسی کاظم بخواه و صلوات براش بفرست تا حاجت روا بشی 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
آره ، حتی دو برابر حد معمول اسپرم سالم داشت! دکترم گفت عالیه فقط خودم فولیکولام کوچیکه میخوام کلومی ...

والا چهارده که خوبه دوروز بعدش میترکه دا اصلا اگه بالای ده باشه رشد میکنه اینو دکترم گفت ولی ده باشه رشد نمیکنه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

کلومیفن واقعا اگر پزشک حاذقی داد بخورین چون کیست میاره هم برای خودم اورد هم برای دوستام گفتم بدونین

عزیزم ان شاء الله این ماه مادر بشی و لذت ببری

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
ایشالله طفل شش ماهه ی حسین دستگیرنده ی همه ی شما بشه ودامن شماهمه سبزبشه.

انشاالله

آره ، حتی دو برابر حد معمول اسپرم سالم داشت! دکترم گفت عالیه فقط خودم فولیکولام کوچیکه میخوام کلومی ...

عزیزم قطره ویتاگنوس عالیه گیاهی هم هست و هیچ ضرری نداره به همراه قرص کلومیفن که میخوری اونو هم بخوری روزی 40 قطره توی آب بریز و ناشتا بخور بد مزه هست اما تحمل کن برای من که عالی بود مطمئنم برای شما هم جواب میده

من چند بار سونو رفتم روز دوازده اینا نوشته بود چهارده دکترم گفت عالیه چند روز دیگه تخمکگزاریته

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد