2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید از علایمتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ماه چندم اقدام باردار شدی

بارداری اولم بعد چهارماه اقدام،الان یه ماه قبل اقدام،جلوگیری طبیعی داشتم بعدعیدمیخواستم اقدام کنم،انشاءالله شما وهمه اونایی که منتظرن به همین راحتی باردارشین🙏🙏🙏🙏🙏

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
بارداری اولم بعد چهارماه اقدام،الان یه ماه قبل اقدام،جلوگیری طبیعی داشتم بعدعیدمیخواستم اقدام کنم،ان ...

ای جونم خدا حفظشون کننننه چقدر خوب که قبل اینکه شروع کنید شده😍😍😍

منه بدبخت تازه نمیدونم چمه خوتب ندارم همشم میخوام کار کنم فک کنم از استرسه پس ینی نیستم😢😢چون خسته ...

من قبل اینکه بفمهمم باردارم، ده روز بود میخواستم خونه رو جارو برقی بکشم اما نمیتونستم...فک کنم چند روز هم جاروبرقی رو گذاشته بودم گوشه ی حال اما  جون نداشتم. 

کف خونه شده یود اشغال دونی 

انقد عجول نباش 

نهایتا تا یه هفته دیگه معلوم میشه دیگه ...

س ینه هاممم بزززگگگگ.... ه اله ی سینه دیگه شده بود قهوه ای خیییلی تیره نزدیک سیاه خخخخخخ

من قبل اینکه بفمهمم باردارم، ده روز بود میخواستم خونه رو جارو برقی بکشم اما نمیتونستم...فک کنم چند ر ...

وااای چقدر جااالب😁😁😁😁😁چشم صبر میکنم خدا کمکم کنه فقط میخوام به خدا بگم من ادم صبوری نیستم همین ماه مامانم کنه به سلامتی و خوبی

ای جونم خدا حفظشون کننننه چقدر خوب که قبل اینکه شروع کنید شده😍😍😍

مرسی عزیزدلم انشاءالله نصیب شمابشه وهرچه زودترخبرمامان شدنتوبرامون بدی🙏🙏😍

مرسی عزیزدلم انشاءالله نصیب شمابشه وهرچه زودترخبرمامان شدنتوبرامون بدی🙏🙏😍

وای ممنون گلم از دعای قشنگت خواهشا از ته دلت از خدا برام نی نی ناز و سالم بخواه میگن دعای مامان گیراست من به مامان خودم نمیتونم بگم دعام کنه چون نمیدونه اقدامم😢

وای ممنون گلم از دعای قشنگت خواهشا از ته دلت از خدا برام نی نی ناز و سالم بخواه میگن دعای مامان گیرا ...

خواهش عزیزم😘چشم ازته دل دعات کردم 🙏