2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تبریک میگم بهت، قبولی در رشته زمین‌شناسی روزانه دانشگاه شهید باهنر کرمان قطعاً یک موفقیت بزرگه 🫂🤍

دانشگاه شهید باهنر یکی از دانشگاه‌های مطرح ایرانه و از نظر  رتبه‌بندی  جایگاه خوبی داره

وجود اساتید متخصص در بخش زمین‌شناسی دانشگاه (اعضای هیئت علمی) نشانه مثبتی است. 

همین‌طور اینکه این بخش هم در مقطع کارشناسی، هم در مقاطع دکتری و بالاتر فعاله

فرصت‌های شغلی  رشته زمین‌شناسی  از رشته‌های مهم در زمینه‌های اکتشاف معدن، آب‌های زیرزمینی، محیط زیست، ژئوتکنیک و غیره هستش

چالش‌ها و نکاتی که باید بهشون توجه کنی

رقابت و فشار تحصیلی دانشگاه معتبر یعنی استانداردها بالا. باید آماده باشی سخت کار کنی پروژه، آزمایشگاه، کلاس‌های جانبی تحقیق و مطالعه زیاد

موقعیت جغرافیایی و امکانات محلی ممکنه امکانات آزمایشگاهی، دسترسی به پروژه‌های میدانی و شرایط محلی دانشگاه در مقایسه با دانشگاه‌های بزرگ‌تر (مثلاً در تهران، شیراز، اصفهان) محدودتر باشن باید خودت بررسی کنی آزمایشگاه‌ها، ابزارها، امکانات میدانی در دانشگاه خودت چجورین

گرایش‌ها و علاقه شخصی زمین‌شناسی خودش زمینه‌های مختلفی داره (زمین‌شناسی اقتصادی، محیط زیست، مهندسی زمین‌شناسی و غیره). باید ببینی به کدوم گرایش علاقه داری و دانشگاه امکان انتخاب اون گرایش‌ها رو داره

در کل به نظر من 

انتخاب خیلی خوبیه. اینکه روزانه باشی خودش یک امتیاز بزرگه و دانشگاه شهید باهنر گزینه معتبر و شایسته‌ایه  اگر بتونی از فرصت‌های پژوهشی  ارتباط با صنعت و کلاس‌های عملی استفاده کنی می‌تونی آینده خیلی خوبی برات بسازی.

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست