2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی تبریک میگم بهت، قبولی در رشته زمین‌شناسی روزانه دانشگاه شهید باهنر کرمان قطعاً یک موفقیت بزرگه 🫂🤍

دانشگاه شهید باهنر یکی از دانشگاه‌های مطرح ایرانه و از نظر  رتبه‌بندی  جایگاه خوبی داره

وجود اساتید متخصص در بخش زمین‌شناسی دانشگاه (اعضای هیئت علمی) نشانه مثبتی است. 

همین‌طور اینکه این بخش هم در مقطع کارشناسی، هم در مقاطع دکتری و بالاتر فعاله

فرصت‌های شغلی  رشته زمین‌شناسی  از رشته‌های مهم در زمینه‌های اکتشاف معدن، آب‌های زیرزمینی، محیط زیست، ژئوتکنیک و غیره هستش

چالش‌ها و نکاتی که باید بهشون توجه کنی

رقابت و فشار تحصیلی دانشگاه معتبر یعنی استانداردها بالا. باید آماده باشی سخت کار کنی پروژه، آزمایشگاه، کلاس‌های جانبی تحقیق و مطالعه زیاد

موقعیت جغرافیایی و امکانات محلی ممکنه امکانات آزمایشگاهی، دسترسی به پروژه‌های میدانی و شرایط محلی دانشگاه در مقایسه با دانشگاه‌های بزرگ‌تر (مثلاً در تهران، شیراز، اصفهان) محدودتر باشن باید خودت بررسی کنی آزمایشگاه‌ها، ابزارها، امکانات میدانی در دانشگاه خودت چجورین

گرایش‌ها و علاقه شخصی زمین‌شناسی خودش زمینه‌های مختلفی داره (زمین‌شناسی اقتصادی، محیط زیست، مهندسی زمین‌شناسی و غیره). باید ببینی به کدوم گرایش علاقه داری و دانشگاه امکان انتخاب اون گرایش‌ها رو داره

در کل به نظر من 

انتخاب خیلی خوبیه. اینکه روزانه باشی خودش یک امتیاز بزرگه و دانشگاه شهید باهنر گزینه معتبر و شایسته‌ایه  اگر بتونی از فرصت‌های پژوهشی  ارتباط با صنعت و کلاس‌های عملی استفاده کنی می‌تونی آینده خیلی خوبی برات بسازی.

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست