2777
2789
خیلی تبریک میگم بهت، قبولی در رشته زمین‌شناسی روزانه دانشگاه شهید باهنر کرمان قطعاً یک موفقیت بزرگه ...

جدی مییگین ؟

همه از الان بهم طعنه میزنن و ناامیدانه نظر میدن ولی من عاشق زمینم از علاقه هم که شد تلاش زیادی میکنم براش و امیدوارم بتونم مدرکش بگیرم شغل خوب پیدا کنم 

مرسی از راهنمایی دقیق و البته دلگرمی که بهم دادین خیلی خیلی ممنونم❤️💕🌹

جدی مییگین ؟همه از الان بهم طعنه میزنن و ناامیدانه نظر میدن ولی من عاشق زمینم از علاقه هم که شد تلاش ...

خواهش میکنم جانم

همین جمله‌ت «من عاشق زمینم» دقیقاً همون چیزیه که خیلیا تو مسیرشون گم می‌کنن ولی تو داریش 🌍✨

بهت کاملاً جدی گفتم  واقعاً تبریک داره. این‌که تو از روی علاقه رفتی سراغ زمین‌شناسی یعنی از بقیه چند قدم جلو‌تری، چون موفقیت واقعی دقیقاً از همین عشق و علاقه شروع میشه، نه از حرف مردم یا مدرک صرف ! بذار بقیه هر چی می‌خوان بگن، آخرش همین علاقه‌ت باعث میشه روزی با افتخار بگی «دیدید؟ من تونستم!» 🌱

دانشگاه باهنر کرمان هم واقعاً جای بدی نیست، مخصوصاً برای کسی که هدف داره و خودش اهل پیشرفته مثل تو 

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.