2777
2789

مگه چی بود

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شکایتت به کجا رسید؟ از منم کلاهبرداری کرده میخوام شکایت کنم ۴ تومن پولم بالا کشید

ازش یه چیزی بدست اوردم ازطریق پروفایل روبیکاش فهمیدم فقط حساب به اسم سروناز داودیه،ایدیشو تو روبیکا ببینی به اسم ستاره س

منم چهارمیلیون پنجاه براش واریز کردم،شماره حسابش برای بانک تجارته،از بدشانسی من سرور بانک ها مشکل داشت وگرنه تا حالا کد ملیو ادرسشو گرفته بودم،گیر کدملی شم ،وگرنه تا حالا پولمو زنده کرده بود،شوهرم خودش بازرس اصنافه،با دادستان ومراجع قضایی دوسته ،گفتن گرفتن پول که سهله ،پدرشم در میارن

عزیزم شکایتت به کجا رسید؟ از منم کلاهبرداری کرده میخوام شکایت کنم ۴ تومن پولم بالا کشید

اشتباه کردم ،شماهم از مراجع قضایی برو شکایت کن،هزینه ای نداره،فقط از واریز وچتهات با اون دزد کپی بگیر ضمینه شکلیت کن،علاوه بر پول خودت،هزینه شکایت ودیرکردهم ازش میگیرن،ماهم شماره حساب ازش داریم هم شماره تلفن

یکی از بچه ها تاپیک زده که ازاونم کلاهبرداری کرده،ومیخواد شکایت کنه اگه تعداد شکایتها زیاد شه بهتر رسیدگی میکنن