زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 عنوان خانواده شوهری ک سرعقدنیومدن 352 بازدید | 29 پست حالا بعد دوسال یادشون افتاده پسر دارن التماس میکنن بیان خونمون ، مطمعنم خواهرشوم نمیخاد سر ب تنم باشه مادرشم همینطور قیافشون تابلوعه ازشون بیزارم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 1404/07/20 | 01:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 راهشون نده ولی فک کتم شوهرم دوسداره اما من گفتم بیان چقد خرم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
رضاپروانه عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2024 بخاطر همسرت کوتاه بیا این خوبی تو هیچوقت فراموش نمیشه خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 خب رفت و امد نکن اونا بیانم بینتون دعا میندازن دعا یا دعوا زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
سیماسابق عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 974 ای خواهر خوبم بشن چه فایده یکی از بهترین روزهای زندگیت رو گرفتن
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 بخاطر همسرت کوتاه بیا این خوبی تو هیچوقت فراموش نمیشه اگه بیان اتیش میندازن شوهرم چون اینو میدونه دلش نمیخاد بیان اما از طرفی دوس داره زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
tanaz747 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 7801 ولی فک کتم شوهرم دوسداره اما من گفتم بیان چقد خرم اگه اومدن دیگه نذار وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 ای خواهر خوبم بشن چه فایده یکی از بهترین روزهای زندگیت رو گرفتن اره بهترین روزامونو بدترین کردن هم نیومدن هم اول عقد شوهرم ورشکست شد بدهی بالااورد سه ماه موندخونه مامانم تا رهن کنیم و بریم زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 حد نگهدار نذار صمیمی بشن میخام بشوهرم رک بگم نیان روزای خوبمون نبودن روزای بی پولیمون ک حتی پول اسنپ نداشتیم نبودن الان خداروشکر روزی داریم کرمشون گرفته زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 اگه اومدن دیگه نذار بنظرت رک ب شوهرم بگم اما با دلیل ،هرچند شوهرم بهم حق میده زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 😂😂😂😂😂 خنده داره😕 زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم