2777
2789

یکی از آشناها البته اون بچه رو میزد مثلا بچه رو از قبل یک سالگی میزد دیگه بعد از مدتی بچه ای ک مامان بابا رو میگفت و یه چیزایی حرف میزد دیگه کلمه ای نگفت و دکتر بردن‌ و مشخص شده از چیزی میترسه و شاید چندسال طول بکشه تا بحرف بیاد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستم الان بگم اینو بعد میگه پر بازدید کنید

فامیلمون این کارو کرد الان بچش لکنت شدید داره باید گفتار درمانی بره همش بخاطر ترسوندنای احمقانه باعث شد بچش نتونه دو کلام صحبت کنه 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
یه بار داداشم انقدر ترسید که دیگه میلرزید من و دختر عمم این کار و باهاش کردیم خدا ببخشه ما رو😂🤣بما ...

الهییییی بچه ها خیلی گناه دارن منم خواهرزادمو اذیت میکنم اینجوری🤣

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خونه مادربزرگم مهمونی بود 😂😑بعدش دختردایی شش ساله ام به دختر دایی دو ساله ام گفت اگر بغلم نیای. می ...

الهیییییی😂🥲جفتشون گول خوردن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الهیییییی😂🥲جفتشون گول خوردن

😂😂نمی‌دونم ممد قلی رو از کجا شنیده بود حالا همینجوری تکرار می‌کرد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

😂😂نمی‌دونم ممد قلی رو از کجا شنیده بود حالا همینجوری تکرار می‌کرد

عزیزمممم😂