2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لبوبو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ممدقلی

یه بار داداشم انقدر ترسید که دیگه میلرزید 

من و دختر عمم این کار و باهاش کردیم 

خدا ببخشه ما رو😂🤣بماند بعدش چقدر مامان بابام دعوامون کردن

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

الان دیگه بچها ها نمیترسن اما من یادم داداشمو با شهرداری بیا ببر بنداز اشغالی میترسوندم

یادش بخیر الان ۱۹سالشه

خخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نترسونی بچه رو . میخوای روانی تحویل جامعه بدی.؟ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

آجیم بچه بود از هیچیییی نمیترسید،بابتمم میخاست اذیتش کنه هیییی میترسوندش بچه۲ـ۳ساله رووو

الان۱۲سالشه،دسشوییم نمیتونه تنها بره،باید یکی دم در دسشویی باشه،،،از همچیز میترسههه

نترسونش

تاثیر بدی توی روحیه اش مي زاره

نمی دونم هدف مامانم وقتی بچه بودم از ترسوندن من چی بود

خب به درک که اتاقمو تمیز نمی کنم الانم که خرس گنده شدم بازم هر وقت بخوام مرتبش می کنم هی خدا