2777
2789
عنوان

مذهبیا بیایید 🌹🌹

72 بازدید | 8 پست

دوستان من خیلی دلم بچه میخواد💔🥺

من بچه دار نمیشم دوتا لوله هام برداشتن بخاطر چسبندگی

ای وی اف انجام دادم ولی نشد 

بچه از بهزیستی هم شوهرم راضی نمیشه

سوالم اینه من کلی متن به چشمم میخوره مثلا فلان ذکر بگو یا فلان نماز بخون دامنتون سبز میشه

بنظرتون امیدی هست من بازم  انجام بدم؟

یا با شرایط من راهی نیست 😭

من خیلی خستم  خیلی ساله چشم انتظارم راستشو بگید 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم امیدی هست ؟؟ همه این دنیا برای خدا معلومه که هست خدایی بزرگ اون الله اکبر بزرگیش فضل نعمتش کل دنیا گرفته اراده کنه همین الان همه دنیا بر میداره مخلوق جدیدی میاره  یه داستان بود خیلیی قشنگه زمان حضرت موسی یه خانومی بچه دار نمیشه میره پیش حضرت موسی براش دعا کنه بعد حضرت موسی میگه تو تقدیر تو بچه نیست برو سال بعد دوباره زن میاد باز همین حرفو میزنه تا چند سال ادامه داشته بعدش دیگه خانوم نمیبینه تا اینکه یه روز میبیندش یه بچه هم بغلش  روب خدا میگه تو تقدیر این خانوم بچه نبود چرا پس بچه دار شد خدا میگه هر بار که گفتی بهش بچه دار نمیشی اون منو رحمان خوند منم به پاس این امیدکه به رحمان بودن من داشت سرنوشت تغییر دادم بچه ای بهش هدیه دادم از نعمتم 

گلم خدا خیلییی بزرگ رحمان رحیم امید به خدا زیباترین 

اگر خدابخاد هر غیر ممکنی ممکن میشه. دعاکردن  خیلی از اتفاقات نا گوار رو  از انسان دور میکنه

دعا بکن و ناامید نباش از رحمت خدا

دعا از بین نمیره.بنا بمصلحت

یا اجابت میشه.

یا ذخیره اخرت میشه

.یا بلای از انسان دور میشه

خانم همسایه مامانم اینا بعد 20سال تازه بچه دار شد.ی دختر خدا بهشون داده 

فقط میدونم اگر خدا روزیتون کرده باشه تحت هر شرایطیم باشیدمیده ...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خط آخرتو خیییلی خوب درک میکنم...

دعاهاتو کردی دیگه بقیشو بسپر به خدا

انشاالله دلت شاد بشه به زودی

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

عزیزم امیدی هست ؟؟ همه این دنیا برای خدا معلومه که هست خدایی بزرگ اون الله اکبر بزرگیش فضل نعمتش کل ...

خدا به منم رحم کنه بچه بهم بده تو حسرت نمونم😔

اخ که چقدر دلم بچه میخواد خدایا تو سرنوشت منم باشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خدا به منم رحم کنه بچه بهم بده تو حسرت نمونم😔اخ که چقدر دلم بچه میخواد خدایا تو سرنوشت منم باشه

عزیزم نماز شب بخون خیلیی استغفار کن مطمعن باش حاجت روا میشی گلم انشالله خدا یه دست گل صالح بهت هدیه میده